Startsida  /   Viktkontroll

Viktkontroll

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Viktkontroll Din viktkontroll är en balanserande handling, och kalorier är en del av denna ekvation. Modefluga Dieter kan lova dig att räkna kolhydrater eller äta ett berg av grapefrukt kommer att göra pounds avhopp. Men när det gäller viktminskning, det är kalorier som räknas. Viktminskning kommer ner till bränna mer kalorier som du tar in. Du kan göra det genom att minska extra kalorier från mat och dryck och öka kalorier som bränns genom fysisk aktivitet.

När du förstår den ekvationen, är du redo att ställa in dina viktminskningsmål och göra en plan för att nå dem. Kom ihåg att du inte behöver göra det ensam. Tala med din läkare, familj och vänner för support. Planera också smart: förutse hur du ska hantera situationer som utmanar din beslutsamhet och de oundvikliga mindre bakslag.

Om du har allvarliga hälsoproblem på grund av din vikt, din läkare kan föreslå viktminskning kirurgi eller mediciner för dig. I detta fall, du och din läkare kommer att behöva grundligt diskutera de potentiella fördelarna och de möjliga riskerna.

Folkhälso nyheter

Fluktuerande vikt förändringar kan upprepas under andra graviditeten och kan förutsäga dåliga resultat

Inlägg på den 14 November 2019

Alla vet att få övervikt under en graviditet är dåligt, men kliniker sällan överväga vikt vinster och förluster från en graviditet till nästa-särskilt i normal vikt kvinnor.

Studie undersöker effekten av nutraceuticals att hantera diabetes

Inlägg på den 14 November 2019

Var femte minut, någon i Australien diagnostiseras med diabetes. Det är Australias snabbast växande kroniska tillstånd, men eftersom dess prevalens växer fler människor lägger kosttillskott till sin kost i hopp om att minska risken för sjukdomen.

Cedars-Sinai kirurger upptäcka och ta bort 25-Pound cancerogena äggstocks tumör

Inlägg på den 14 November 2019

Maria Robles Garcia var säker på hennes obekväma buksymtom inte orsakades av colon irritabile eller från att vara överviktiga, oavsett att hennes lokala läkare upprepade gånger berättade för henne att var fallet.Viktkontroll
comments powered by Disqus