Hälso- och sjukvårdscenter

Hälso- och sjukvårdscenter

Det internationella hälsonätverket

Startsida  /   Viktkontroll

Viktkontroll

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Viktkontroll Din viktkontroll är en balanserande handling, och kalorier är en del av denna ekvation. Modefluga Dieter kan lova dig att räkna kolhydrater eller äta ett berg av grapefrukt kommer att göra pounds avhopp. Men när det gäller viktminskning, det är kalorier som räknas. Viktminskning kommer ner till bränna mer kalorier som du tar in. Du kan göra det genom att minska extra kalorier från mat och dryck och öka kalorier som bränns genom fysisk aktivitet.

När du förstår den ekvationen, är du redo att ställa in dina viktminskningsmål och göra en plan för att nå dem. Kom ihåg att du inte behöver göra det ensam. Tala med din läkare, familj och vänner för support. Planera också smart: förutse hur du ska hantera situationer som utmanar din beslutsamhet och de oundvikliga mindre bakslag.

Om du har allvarliga hälsoproblem på grund av din vikt, din läkare kan föreslå viktminskning kirurgi eller mediciner för dig. I detta fall, du och din läkare kommer att behöva grundligt diskutera de potentiella fördelarna och de möjliga riskerna.

Folkhälso nyheter

Skära runt 300 kalorier om dagen skyddar hjärtat även i svelte vuxna

Inlägg på den 12 juli 2019

Nya data från en två-årig Duke Health Trial antyder när det gäller att skära din risk för mördare krämpor som diabetes och hjärtsjukdomar, det finns alltid utrymme för förbättringar.

Lever fett biomarkör nivåer kopplade till metabola hälsofördelar av motion, studie fynd

Inlägg på den 11 juli 2019

Medan genetik och andra faktorer som ålder och kön bidra till varje individs svar på motion, lite är känt om de biologiska mekanismer som fysisk aktivitet medför positiva förändringar i kroppen.

"Trafikljus" livsmedels etiketter i samband med minskning av kalorier som köpts av sjukhus anställda

Inlägg på den 11 juli 2019

En ny studie av Massachusetts General Hospital utredare släpptes idag i JAMA Network Open, en publikation av Journal of American Medical Association, visade att märkning mat val i ett sjukhus cafeteria med enkel "trafikljus" symboler som indikerar deras relativa hälso värde var förknippade med en minskning av antalet kalorier som köpts av anställda och att kost förändringarna upprätthölls under två år.Viktkontroll
comments powered by Disqus