Startsida  /   Viktkontroll

Vikt kontroll

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Vikt kontroll Din vikt kontroll är en balanserande handling, och kalorier är en del av den ekvationen. Mode fluga dieter kan lova dig att räkna kolhydrater eller äta ett berg av grapefrukt kommer att göra pounds avhopp. Men när det kommer till viktminskning, det är kalorier som räknas. Viktminskning kommer ner till att bränna mer kalorier som du tar in. Du kan göra det genom att minska extra kalorier från mat och dryck och öka kaloriförbränning genom fysisk aktivitet.

När du förstår den ekvationen är du redo att ställa in dina viktminsknings mål och göra en plan för att nå dem. Kom ihåg att du inte behöver göra det ensam. Tala med din läkare, familj och vänner om stöd. Planera också smart: förutse hur du hanterar situationer som utmanar din beslutsamhet och de oundvikliga mindre bakslag.

Om du har allvarliga hälso problem på grund av din vikt, din läkare kan föreslå viktminskning kirurgi eller mediciner för dig. I detta fall, du och din läkare kommer att behöva grundligt diskutera de potentiella fördelarna och de möjliga riskerna.

Hälsovårdsnyheter

Ultra-bearbetade kosten ökar kaloriförbrukning och viktökning

Inlagd tisdagen den 21 maj, 2019

Experter har länge misstänkt att ökad konsumtion av bearbetade livsmedel under de senaste 50 åren har varit en primär driv kraft för fetmaepidemin .

Ultra-bearbetade livsmedel fördröja mättnadskänsla, öka födo intag och viktökning

Inlagd den måndag, maj 20, 2019

Äta högförädlade livsmedel kan associeras med viktökning finner en ny studie. Studien publicerades i det senaste numret av cell metabolism och heter, "Ultra-bearbetade Dieter orsaka överskott kalori intag och viktökning: en Inpatient randomiserad kontrollerad studie av AD libitum födo intag."

Största studien av kvinnor med hyperemesis gravida Hyperemesisgravidarum lanserar i Europa

Inlagd den torsdag, maj 16, 2019

Kvinnor med svår sjukdom under graviditeten inbjuds att ansluta sig till den största studien av tillståndet i Europa, ledd av Guy ' s och St Thomas ' NHS Foundation Trust och King ' s College London.Viktkontroll
comments powered by Disqus