Startsida  /   Hälsa och skönhet  /  Hur man undviker tonårs akne

Hur man undviker tonåring akne?

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Jennifer Greenwood (2016-08-18)
Hur man undviker tonåring akne?  Tonåring akne, ofta mycket mer än någon annan typ av akne, blir ett stort olösliga problem. I puberteten allt känns så ljust och plötsligt dessa ställen- och de kan slå de ljusaste känslorna in i mörkaste elände.

Tonåringar är ofta mycket störd av deras bra utseende, särskilt i försök att locka en av motsatt kön, så uppkomsten av akne är en verklig katastrof för miljontals unga människor världen över. Några av tonåringar lider av depressioner på grund av detta enkla skäl. Tonåring akne kan vara klarröda eller fitta vit, men i alla fall de är oattraktiva och motbjudande och de flesta tonåringar vill ta reda på hur att undvika tonåring akne.

Hur man undviker tonåring akne?

Det är alltid svårt att eliminera och undvika akneoch tonåring akne är inte uteslutning. Att ta bort akne är svårt eftersom det kan antingen ha någon okänd orsaka eller orsakas av inre faktorer, som inte är mycket lätta att besegra. Det sistnämnda är den mest levande inslaget i tonåring akne.

Den vanligaste interna orsaken till akne är öka hormonet nivå, och tonåring akne är precis fallet - i puberteten organismen inte kan klara av hormoner utbrott och bland resultaten av sådana utbrott är ökad talgproduktion (hudfett) av talgkörtlar så överflödig olja fyller huden porer och akne visas.

Nästan alla tonåringar har akne, så bli inte rädd om ditt barn (eller du, om du är en tonåring) får en ojämn rad av finnar i pannan eller var som helst. Ditt bästa och du kommer att få ett resultat. Det kan inte komma direkt, men åtminstone kommer du att kunna mjukna skadliga inverkan på huden i synnerhet och din hälsa som helhet.

Hur man undviker tonåring akne? Bästa sättet att undvika tonåring akne är en komplicerad behandling - eliminera både interna orsaker (viktigaste) och yttre orsaker (inte huvudsakliga, men förvärrade situationen i många fall). De första kan tas bort, först och främst genom rätt kost. Acne verkar faktiskt inte så mycket på grund av hormoner; Det verkar på grund av deras inverkan på utsatta huden. Konsumera rätt mängder vitaminer (särskilt A och B-komplex) är en bra hjälp för din hud.

Lär dig att undvika tonåring akne 


comments powered by Disqus