Startsida  /   Kvinnlig hälsa  /  Bröstlyft efter viktnedgång

Bröstrekonstruktion efter viktnedgång

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Bröstrekonstruktion efter viktnedgång Många kvinnor börjar fundera Bröstkirurgi återuppbyggnad som ett sätt att förbättra sina bröst efter en större viktnedgång. Med banta ner bröst ändra på samma sätt som andra delar av kroppen gör, och detta faktum blir uppenbara särskilt i kläder som passar inte riktigt sätt du vill. När kvinnor är unga, består sina bröst huvudsakligen av glandular (fast) frågor, som ersätts av lösare fettvävnad med åldern. Detta är en normal process och det är också typiskt vid viktnedgång. Det gäller inte bara kvinnor, men män också.

Bröstrekonstruktion efter viktnedgång

När processen för viktnedgång är inte gradvis och går snabbt, är huden inte så elastiska. Därför påverkas bröst till sådana ändringar. I detta sammanhang krävs bröstrekonstruktion ofta efter viktnedgång. Under detta förfarande tas extra hud bort för att undvika rinningar. Denna teknik är att förbättra bröst vävnader och nipplar till en mer tilltalande, yngre och bättre utseende. Det kan också hjälpa bysten att känna väl tonas, jämförbar med villkoret pre-viktnedgång.

Bröstrekonstruktion operationen utförs med hänsyn till klientens önskningar och syften. Den bestämmer särprägel av operationen: huden beloppet som är nödvändiga för att ta bort och typ av borttagning avgörs individuellt. I de flesta fall behöver patienterna vissa hud borttagning runt bröstvårtor och bröst lyft. I vissa fall kommer minimal invasioner att räcka. Det innebär att verksamheten kommer att minskas till ärret runt vårtgården. Men det är inte vanligt för flesta av de patienter vars problem är förknippade med viktminskning. De lider av den stora mängden saggy hud. I de flesta fall är ganska smärtsamt. En patient kan arbeta i sju till tio dagar i genomsnitt och kan återgå till sin ordinarie verksamhet i tre veckor.

Det är inte bara bröst huden som påverkas negativt av större viktnedgång. Faktiskt, även bröstvävnaden sig ändras från full och smidig till lös och slapp. I rekonstruktionen Bröstkirurgi återställa brösten ursprungliga volym med hjälp av bröstrekonstruktion implantat.

Återuppbyggnad bröstimplantat

Bröst återuppbyggnad operation kan utföras på olika sätt. Det görs genom en av flera små nedskärningarna längs vikningen för bröst, under armarna eller runt vårtgården. Det finns två gemensamma platser för implantaten: under bröstvävnaden och under bröst muskeln. Många kvinnor tror att om implantatet placeras under bröst muskeln, bröst ser mycket mer naturliga och attraktiv. Bröstkirurgi återuppbyggnad tar oftast en till två timmar att slutföra. I de flesta fall görs operationen under narkos. Du kommer att få postoperativ vård hemma; Det finns ingen anledning att hålla dig på sjukhuset. Oral medicinering kommer att lindra smärta efter operationen, och du kommer att kunna gå tillbaka till arbetet ungefär en vecka eller så.

Medicinska experter och samhället har aldrig gillat den bröstrekonstruktion implantat mycket. Och i vissa fall de har rätt, eftersom det finns vissa risker som orsakas av dem. Silikon inlämning av återuppbyggnad bröstimplantat är oftast det som orsakar den viktigaste motviljan, och nyligen bröst implantat har börjat fyllas med saltlösning.

Naturliga bröstrekonstruktion

Du hittar råd på naturliga bröstrekonstruktion i olika viktnedgång forum. De förslag som du kan hitta det finns vanligtvis naturliga och säkra. En av dem definitivt kommer att fungera för dig, och du kommer vara nöjd med förbättrad formen på dina bröst. Det finns speciella utvärtes grenar på viktnedgång forum. Där kan du hitta rekommendationer att välja naturliga bröstrekonstruktion. Några av kvinnorna försökte naturliga geler och krämer och dela erfarenheter med andra. Med hjälp av rätt rättsmedel ska du kunna återvända fasthet av bröst. De ser full och yngre. Sådant resultat kan vara möjlig även utan återuppbyggnad bröstimplantat och risk förknippad med den. Därför kommer du inte lider av biverkningar. Hitta den naturliga bröstrekonstruktion 


comments powered by Disqus