Startsida  /   Hälsa och skönhet  /  Humant tillväxthormon

Humant tillväxthormon

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Jennifer Greenwood (2013-07-09)
Humant tillväxthormon Information om humant tillväxthormon (HGH) är tillgänglig för alla. Det finns olika typer av HGH produkter, som kapslar, tabletter, injektioner eller sprayer, vilka alla syftar till att öka eller återställa dina nivåer av tillväxthormon.

Men vad de lovar är inte alltid sant. Kan de hjälpa eller inte? Menar de verkligen att nå sina mål utan biverkningar? Kan det finnas skadliga konsekvenser? Läs tre punkter nedan. De kan betraktas som ett slags kompendium för dig att vara medveten om dessa egenskaper, skillnaden mellan dem och det säkraste sättet att deras intag.

Olika metoder att ta mänskligt tillväxthormon

Det är ingen idé att ta några tillväxthormon muntligen bara för att de inte fungerar, och förklaringen är ganska enkel. Som studier visar, förstörs tillväxthormon oralt när det blir i magen. Det beror på att din mage innehåller HCl syra som agerar mot humant tillväxthormon.

Nässprayer med tillväxthormon kan inte heller användas som en heal-all. Storlek av humant tillväxthormon molekyl hindrar dem från passerar genom din näshålan, eftersom de är för stora. Bara en liten volym av tillväxthormon som kan komma in i ditt blod på så sätt kan något höja din nivå av tillväxthormon.

Injektioner med tillväxthormon kan öka risken för "missbruk" vilket kan leda till farliga och även dödliga effekter på kroppen. Risken för biverkningar ökar på grund av varaktig behandling när tillväxthormon används i flera år.

Men du måste veta det finns en annan, säkrare och mer ekonomiska alternativ. Du kan välja produkter som endast innehåller naturliga ingredienser och aktivera din hypofysen, så kallade "fabriken tillväxthormon" av kroppen. Dessa produkter kallas releasers av tillväxthormon, och de bara hjälpa dig att producera egna hormoner, och är inte hormoner själv. HGH produkter tillverkade av örtextrakt stimulerar hypofysen på ett naturligt sätt att producera egna humant tillväxthormon.

Hur man väljer HGH produkter

Välj HGH produkter som har visat och försökt av miljontals andra användare. De är mer benägna att hjälpa än de som bara lovar att göra det. För extra tillförlitlighet och trovärdighet är det också lämpligt att Visa medicinska bevis och rekommendationer av dem som har provat det produktivt. Det har stödjas av studien och bör ha iakttagit alla de normer som fastställts av Food and Drug Administration för näringsprodukter och Europeiska unionens direktiv.

Letar du efter en effektiv men säker produkt? Så borde det vara 100% naturliga, av organiska komponenter. Det bör inte innehålla några allergener. Först då kan du vara säker på att det är säkert. Det är klart du inte vill möta några allergiska reaktioner. Det måste vara helt fri från alla slags onaturlig färg, konserverande kemikalier, natrium och måste vara helt ekologiska och naturliga.

Humant tillväxthormon Forum

Denna typ av HGH produkt kommer att bidra till att uppnå stark vitalisering, anti-aging eller några andra mänskliga tillväxthormon-utlöst fördelar på ett naturligt sätt. HGH produkter anses vara en upp-till-datum säker och effektiv lösning på det gamla problemet med åldrande. Nu är nästa tips om hur du väljer den bästa humant tillväxthormon.

En av de mest effektiva alternativen är att hitta ett mänskligt tillväxthormon Forum där verkliga användare- och inte reklam - dela sina egna erfarenheter och jämföra HGH produkter.

Kom ihåg att ett bra Mänskliga tillväxthormon Forum ger olika synpunkter, både positiva och negativa sådana. Fördelar och nackdelar med det är fullt tittade på och undersökt. Här kan du ställa alla frågor du har, och du kan få svar av erfarna användare. När produkterna har bedömningar och omdömen är det lättare för konsumenterna att göra ett val. Så kan du besluta om HGH produkten, som är verkligen bäst eftersom tusentals kunder har grundat produkten som är bra för dem och lämnade deras positiva recensioner.

Läs recensioner i mänskliga tillväxthormon Forum 


comments powered by Disqus