Startsida  /   Kvinnlig hälsa

Vuxen kvinnlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Vuxen kvinnlig hälsa Känner du till de bästa kvinnliga hälso problem? Hjärtsjukdom, cancer och låg libido topplistan. Även om dessa är allvarliga problem, det finns goda nyheter. Hälsosam livsstil val-som att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin-kan gå en lång väg mot att minska kvinnors hälsorisker.

För vissa kvinnor, bröst hälsa toppar listan över kvinnliga hälsoproblem. Vad är det bästa sättet att göra ett bröst själv-examen? Vad ska du göra om du hittar en bröst klump? Vad är det bästa sättet att behandla bröstsmärtor?

För andra, kvinnors hälsoproblem inkluderar kosmetisk kirurgi. Och när du blir äldre, dina kvinnors hälsoproblem kommer sannolikt att förändras. Kan magen fett leda till hälsoproblem? Är Kegel övningar verkligen nödvändigt? Få svar på dessa och andra kvinnliga hälsofrågor.

Folkhälso nyheter

Fysisk aktivitet kan dämpa ogynnsamma atogena förändringar hos kvinnor i klimakteriet

Inlägg på den 13 September 2019

En ny studie på menopausala kvinnor visar att fritid fysisk aktivitet är förknippad med en friskare blod Lipidprofil. Emellertid, resultaten tyder på att fritid fysisk aktivitet verkar inte helt kompensera de ogynnsamma lipidprofilen förändringar i samband med klimakteriet övergången.

Benmärgsceller bidrar till graviditet framgång i musmodell

Inlägg på den 13 September 2019

Forskarna rapporterar att stamceller som härrör från den vuxna benmärgen kan diktera om en kvinna blir gravid.

Parkinsons patienter gynnas av "gamified" hem övning

Inlägg på den 13 September 2019

Motion är alltid svårt att upprätthålla under mer än en kort period, i de flesta fall. Detta är desto mer sant om du redan är sjuk eller i smärta, eller hitta rörelser svårt, som med Parkinsons sjukdom.Kvinnlig hälsa

Brösthälsa

Libido och fertilitet
comments powered by Disqus