Startsida  /   Kvinnlig hälsa

Vuxen kvinnlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Vuxen kvinnlig hälsa Känner du till de bästa kvinnliga hälso problem? Hjärtsjukdom, cancer och låg libido topplistan. Även om dessa är allvarliga problem, det finns goda nyheter. Hälsosam livsstil val-som att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin-kan gå en lång väg mot att minska kvinnors hälsorisker.

För vissa kvinnor, bröst hälsa toppar listan över kvinnliga hälsoproblem. Vad är det bästa sättet att göra ett bröst själv-examen? Vad ska du göra om du hittar en bröst klump? Vad är det bästa sättet att behandla bröstsmärtor?

För andra, kvinnors hälsoproblem inkluderar kosmetisk kirurgi. Och när du blir äldre, dina kvinnors hälsoproblem kommer sannolikt att förändras. Kan magen fett leda till hälsoproblem? Är Kegel övningar verkligen nödvändigt? Få svar på dessa och andra kvinnliga hälsofrågor.

Folkhälso nyheter

PhDs full av med mer stress än eleverna kan hantera säger studie

Inlägg på den 14 November 2019

En undersökning av 6 300 utexaminerade från hela världen fann att nästan fyra av tio av dem lider av psykisk hälsa frågor som ångest och depression. Detta var den femte och senaste sådan undersökning, vars resultat dök upp denna vecka i tidskriften Nature.

Exponering för ftalater och höga nivåer av stress i sena graviditeter kopplade till för tidig födsel

Inlägg på den 14 November 2019

Kvinnor utsätts samtidigt för stress och plasttillsatser sent i graviditeten löper ökad risk för för tidig födsel, enligt en studie av Rutgers och andra institutioner.

Fluktuerande vikt förändringar kan upprepas under andra graviditeten och kan förutsäga dåliga resultat

Inlägg på den 14 November 2019

Alla vet att få övervikt under en graviditet är dåligt, men kliniker sällan överväga vikt vinster och förluster från en graviditet till nästa-särskilt i normal vikt kvinnor.Kvinnlig hälsa

Brösthälsa

Libido och fertilitet
comments powered by Disqus