Hälso- och sjukvårdscenter

Hälso- och sjukvårdscenter

Det internationella hälsonätverket

Startsida  /   Kvinnlig hälsa

Vuxen kvinnlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Vuxen kvinnlig hälsa Känner du till de bästa kvinnliga hälso problem? Hjärtsjukdom, cancer och låg libido topplistan. Även om dessa är allvarliga problem, det finns goda nyheter. Hälsosam livsstil val-som att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin-kan gå en lång väg mot att minska kvinnors hälsorisker.

För vissa kvinnor, bröst hälsa toppar listan över kvinnliga hälsoproblem. Vad är det bästa sättet att göra ett bröst själv-examen? Vad ska du göra om du hittar en bröst klump? Vad är det bästa sättet att behandla bröstsmärtor?

För andra, kvinnors hälsoproblem inkluderar kosmetisk kirurgi. Och när du blir äldre, dina kvinnors hälsoproblem kommer sannolikt att förändras. Kan magen fett leda till hälsoproblem? Är Kegel övningar verkligen nödvändigt? Få svar på dessa och andra kvinnliga hälsofrågor.

Folkhälso nyheter

Studie avslöjar långsiktiga fördelarna med stress urininkontinens kirurgi

Inlägg på den 15 juli 2019

En av de vanligast utförda operationer för att behandla ansträngnings inkontinens hos kvinnor kan ha bättre långsiktiga resultat än en annan vanlig kirurgisk teknik, enligt en studie ledd av Mayo Clinic forskare.

Mamma efterlyser protein Shake förordning efter dotter dör

Inlägg på den 15 juli 2019

En mamma uppmanar hälso-industrin att reglera försäljningen av proteinpulver och kosttillskott efter hennes dotter dog i 2017 på grund av en protein-tung diet.

Att leva med avancerad bröst cancer

Inlägg på den 15 juli 2019

Det finns en viss debatt kring den exakta definitionen av avancerad bröst cancer (ABC). När vi pratar om kliniska prövningar är det inte lätt att definiera.Kvinnlig hälsa

Brösthälsa

Libido och fertilitet
comments powered by Disqus