Startsida  /   Manlig hälsa  /  Peyronies sjukdom behandlingsalternativ

Peyronies sjukdom behandlings alternativ. Vilken är den bästa behandlingen?

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-06-07)
Peyronies sjukdom behandlings alternativ. Vilken är den bästa behandlingen? För individer som lider av penis krökning, det finns flera olika Peyronies sjukdoms behandling alternativ som kan vara till hjälp för villkoret.

Vilken är den bästa behandlingen för Peyronies sjukdom?

Vilken är den bästa behandlingen för Peyronies sjukdom? För att besvara denna fråga, vi måste granska alla Peyronies sjukdoms behandling alternativ och hitta sina för-och nack delar. Här är några av de alternativ som du kan överväga att diskutera med din vårdgivare om du råkar lida av denna sjukdom. De omfattar både kirurgiska ingrepp och icke kirurgisk behandling för Peyronies sjukdom.

Låt oss nu granska dessa behandlings alternativ i detalj:

Vitaminer

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Vitaminer för Peyronies sjukdoms behandling
Det finns inte mycket forskning om hur vitaminer kan hjälpa dig om du lider av Peyronies sjukdom. En bra tumregel är att se till att du äter en mycket hälsosam kost. Detta kommer att omfatta massor av frukt, grönsaker, magert kött, fisk, nötter, frön, fullkorn, och mejeri produkter.

Detta kommer att ge dig den näring som du behöver för att upprätthålla en sund kropp och det kommer förmodligen att hjälpa din Peyronies sjukdom.

E-vitamin

Det finns ett vitamin som det sägs vara ganska framgångs rik i att behandla detta tillstånd och det är e-vitamin. Vissa forskare visar att de som har en E-vitaminbrist ofta har Peyronies sjukdom. Det finns ingen definitiv länk till detta men det finns ett samband mellan en brist på E-vitamin och de som lider av penis krökning. Enligt många undersökningar och studier är detta en av de bästa vitaminerna för Peyronies sjukdom.
Vitamin E är känt för att förhindra ärr vävnad och det har egenskaper som hjälper till med en bloddilatation så detta håller blod kärlen i god hälsa. E-vitamin är också en mycket anti-inflammatorisk.
Det är inte undersökts i stor utsträckning som en behandling för Peyronies sjukdom men det fanns en rapport i en 1993 som gavs vid den amerikanska National Institute of Health konferens som sade att runt på 99% av individer som tog e-vitamin hade en förbättring av smärta men omkring 70% av mer än 100 män som deltog i studien inte hade några förändringar i symtomen efter att de använt vitamin E.

Resultaten av denna studie var fast beslutna att vara opålitliga men det fortfarande sagt att e-vitamin kan vara fördelaktigt för dem som lider av Peyronies sjukdom.

Vitamin E-studier

En ny studie genomfördes i januari 2013 och 70 män som lider av Peyronies sjukdom sattes i två behandlings grupper. De i den första gruppen fick e-vitamin och andra substanser för att behandla Peyronies sjukdom. En substans som de gavs kallas verapamil och detta används för att lösa upp plack uppbyggd.

De fick också några droger för att behandla inflammation samt smärta. De i grupp 2 ges droger men de fick inte någon av vitamin E. De deltog i detta program i cirka sex månader. De gick igenom en smärt utvärdering, ultraljud av penis, och en Iief eller internationella index för erektil funktion studie.
Minskningen av plackansamling i grupp ett var 50,2% och i den 2: a gruppen minskades den med 35,8%. I grupp ett 96,6% av männen hade en förbättring i sin penis krökning medan bara 48,4% av dem i grupp 2 hade förbättrat penis krökning. I grupp 1 ökade IIEF-poängen med stor marginal. I grupp 2 fanns en ökning av plack storlek.
Forskarna indikerade efter denna studie att D-vitamin kan vara till hjälp för att behandla Peyronies sjukdom och hjälpte till att stoppa sjukdomsförloppet. Forskarna visar att användning av E-vitamin tillsammans med andra metoder kan hjälpa till att behandla detta tillstånd. Det finns andra behandlings alternativ såsom elektrisk stöt Vågs terapi, penis Extenders, vakuum pumpar, injektion terapi, och kirurgi alternativ som kan vara mer fördelaktigt än att bara använda E-vitamin.

Peyronies behandlings övningar

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Övningar för Peyronies sjukdoms behandling
En ordentlig Övning regim kan vara fördelaktigt att hjälpa dem som drabbats av Peyronies sjukdom. Varje övning som du utför kommer att hjälpa dig att hålla dig frisk och kan gynna dig att minska smärta eller andra problem med villkoret.
Det finns flera behandlings övningar som du kan göra för att penis som kan bidra till att minska smärta och andra problem som du lider av anges nedan.
Det är viktigt att tala med din vårdgivare innan du gör dessa Peyronies behandling övningar eftersom du inte vet vilka som kan vara fördelaktigt eller om de kommer att hjälpa dig med ditt individuella tillstånd.

Penis stretching övning nummer ett

Du måste ta tag i din penis bakom huvudet av penis. Du sedan dra den rakt ut från kroppen och Håll sträckan i 15 sekunder och sedan tillbaka den till en avslappnad position. Du behöver då göra detta i olika riktningar som ner, upp, till vänster, och till höger. Du måste hålla var och en av dessa positioner i 15 sekunder.

När dessa Peyronies behandling övningar har gjorts måste du massera din penis tills du får en erektion. Du måste ta tag i basen av penis med pekfingret och tummen och bildar en cirkel som okej tecken. Du måste använda tryck och mjölk penis med handen från basen av den till körtlar och sedan upprepa detta 10 gånger.

Penis stretching övning nummer två

Du måste använda Smörj olja till penis och massera detta tills du har en semi-erektion. Du måste ta tag i penis vid basen med pekfingret och tummen för att bilda okej tecken. Applicera lite måttligt tryck på penis med fingrarna. Skjut två fingrar ner axeln av penis och hålla tillräckligt med tryck tills huvudet av penis sväller med blod.

När du kommer nära huvudet måste du ta tag i basen med pekfingret och tummen på din motsatta hand och glida ner mot glans området. Du måste fortsätta rörelsen med båda händerna. Du bör göra 100 repetitioner av dessa Peyronies behandling övningar i början och sedan arbeta upp till 200 repetitioner. Du måste stoppa övningen om du känner att du behöver ejakulat.

Penis stretch nummer tre

Du måste använda handen och greppa slapp penis i huvudet och tillämpa tillräckligt tryck som du kan hålla den för att tillåta blod flödet. Du måste dra den utåt och sträcka dig långt som du kan. Du måste hålla denna sträcka i cirka tre till fem minuter.

När du gör detta måste du vila i ca 1 minut och sedan upprepa detta Peyronies behandling motion. Nästa gång du gör det du behöver för att dra ner, upp, till vänster, och till höger, sedan upprepa hela processen.

Peyronies sjukdom kirurgi

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Kirurgi för Peyronies sjukdoms behandling
Kirurgi är oftast det sista alternativet när det gäller Peyronies sjukdom men det kan vara fördelaktigt i vissa fall. Här är några av de kirurgiska alternativ som vanligt vis utförs för denna sjukdom.

Tunica albuginea Plication

Det finns ett tunt lager av vävnad som omsluter en del av penis kallas korpusar cavernosa och vi hänvisar till detta område som Tunica albuginea.
Den cavernous området är svampig vävnad och detta område fylls med blod när hanen har en erektion.
Plaketten kommer att bilda insidan av Tunica albuginea området. Kirurgen kommer räta penis genom att ta delar av Tunica albuginea och vika detta på motsatt sida av penis krökning. I vissa fall kommer delarna att tas bort. Området är sedan sydda och detta håller penis rak.

Ympning och plack incision

Om villkoret är ganska svår då denna Peyronies sjukdom kirurgi utförs ibland. För att göra penis rakt igen en kirurg kommer att skära i plack insättningar och sedan fylla detta utrymme med ett transplantat av hud vävnad. Transplantatet kan komma från en annan människa eller ett djur.

Implantatet

Implantatet är i huvudsak en penis protes. om en manlig lider av erektil dysfunktion samt Peyronies sjukdom kan de besluta att ha en penis protes eller implantat insatt. Detta förfarande kommer att ta bort korpusar cavernosa område och sätta implantat cylindrar i detta område som rätar ut penis.
En pump och en reservoar av vätska kan också placeras i pungen området som används för att blåsa penis implantatet. När en man vill ha en erektion de helt enkelt aktivera pumpen och detta kommer åter släppa lite vätska från reservoaren området till cylindrarna. När mannen inte vill erektion längre flyter vätskan tillbaka in i reservoarområdet.

Komplikationer och biverkningar av Peyronies sjukdom kirurgi

Den typ av Peyronies sjukdom kirurgi som görs kommer alla beror på anatomi av mannen och vilken typ av sjukdom som de har. Det kan finnas en förlust av penis känslighet eller någon förkortning av penisen efter procedurerna utförs. Komplikationer kan inkludera penis smärta samt erektil dysfunktion i vissa fall.

Penile injektioner

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Injektioner för Peyronies sjukdoms behandling
I vissa fall, medicinering kan injiceras i penis som kan hjälpa behandla penis krökning. Detta läkemedel kommer att injiceras i plack området. Två substanser som ofta används är interferon och verapamil. Detta hjälper till att stoppa utvecklingen av kollagen i penis som detta protein är vad som gör upp plack. De kan också hjälpa till att göra plack mindre.
Det finns en indikation dock från rapporter om att dessa två injektion terapier inte är lika fördelaktigt som vissa andra icke kirurgiska behandlingar för Peyronies sjukdom.
FDA eller US Food and Drug Administration godkände en injicerbar medicin för Peyronies sjukdom i december 2013 som kallas xiaflex. Detta läkemedel fick godkännande för att behandla Peyronies sjukdom. Detta läkemedel ges i en behandlings kurs som varar i fyra cykler av din vårdgivare. Det har visat några löfte vid behandling av penis krökning.

Ett annat alternativ som ibland används är hyaluronsyra. Det konstaterades att det hjälper till att minska inflammation i penis området. Män som gick till en studie i 2016 som rapporter ATS i tid skriften för sexuell medicin, sade att de som fick denna syra injektion en gång i veckan under en period av 10 veckor hade plack storlek som minskade i cirka hälften av de män som deltog i studien.

Penis krökning reducerades också av cirka 10 grader i många av individerna. Männen uppgav också att de hade förbättrat sexuell tillfredsställelse och en bättre erektion.

Penile drag kraft enhet

Device for Peyronie's Disease Treatment
Enhet för Peyronies sjukdoms behandling
Drag anordningar används nu ofta för att behandla penis krökning. Dessa enheter kallas en penis förlängare eftersom de används för att sträcka penis för att få mer längd i penis över tiden.

Denna penis drag anordning för Peyronies sjukdom måste bäras runt 6 till 9 timmar varje dag och de kan hjälpa till att räta ut i penis. Enheten kommer att fungera mycket effektivt om den bärs under en längre tids period.
Det kan vara något besvärligt att bära, men det anses ofta vara det bästa alternativet för att behandla Peyronies sjukdom.
Penile drag anordning för Peyronies sjukdom är kliniskt bevisat att vara fördelaktigt för de flesta individer. Massor av kliniska prövningar har gjorts för att bekräfta effektiviteten av drag anordningar för att behandla penis krökning.

Sammanfattning

Dessa är några av de mest kända och pålitliga Peyronies sjukdoms behandling alternativ. Vilken är den bästa behandlingen för Peyronies sjukdom? Detta är en komplicerad fråga som måste tas upp av en vårdgivare. Förutom kirurgi, det finns också alternativ för icke kirurgisk behandling för Peyronies sjukdom och vissa kan fungera bättre än andra för din individuella problem.

Det bör dock noteras att penis drag anordning fått många godkännanden i de senaste kliniska studierna och rekommenderas nu som det bästa behandlings alternativet för Peyronies sjukdom av de flesta hälso-experter.

Få den bästa penis drag kraft enhet 


comments powered by Disqus