Startsida  /   Manlig hälsa  /  Manlig sexlust efter 40

Manlig sexlust efter 40: hur man förbättrar sexlust?

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-08-30)
Manlig sexlust efter 40: hur man förbättrar sexlust? 

Manlig sexlust efter 40

Sex terapeuter säger att de flesta av problem deras kunder prata med dem om är kopplade till bristen på sexuell lust efter 40. De lägger till dessa är de problem som är mycket svåra att förstå och behandla.

Male Sex Drive After 40
Låg manlig sexuell lust efter 40
Frånvaron av lust hos män efter 40 kan anslutas med två olika anledningar: fysisk och psykologisk.
"Global" förlust av lust är förknippad med fysiska förändringar, medan "partnerspecifika" förlust av lust innebär att problem är förknippade med relationer med en partner.
I sådana fall kan en person uppleva lust, men inte mot just denna partner. I många fall dessa människor säger att de inte har något sex med partnern, men onanera på egen hand.

Hur man förbättrar sexlust efter 40?

Många människor, särskilt män, tenderar att känna sig oroliga och osäkra när de inte känner sexuell drift. Hur man förbättrar sexlust när du är 40, 50, eller äldre? Om du tänker på det, kanske du vill prova några av dessa tips som kommer att öka manliga libido efter 40.

Regelbunden motion, hälsosam kost, frisk luft-dessa är bara några av de saker som kommer att fixa din sexuella aptit.
Du kan få ett nytt intresse för sex om du tillåter dig själv att föreställa dig olika bilder i ditt sinne. Du kan lösa några känslomässiga problem bara genom att ha ett samtal med din betrodda vän, din terapeut, en online-supportgrupp och så vidare.

Improve Sex Drive After 40
Förbättra sexuell lust efter 40
Varför är det vettigt? Vårt liv kommer att vara något utan nöje eftersom det ger oss innebörden och betydelsen.
Våra kroppar påverkas av sexuell njutning eftersom det är ganska kraftfullt. Det kan uppväcka och excitera oss. Och det kan också läka oss av sjukdomar.
Om du delar dina tankar och problem med din partner, du förbättra intimitet med dem. Ibland par beslutar att ändra sexuella positioner eller prova Sexleksaker för att få lite nyhet och spänning till relationen.

Livsmedel som förbättrar kön

Mat kan påverka ditt sexuella liv mycket. Innan en tung middag tänka på eventuella problem du kan ha. Genom att välja rätt mat kan du öka sexuell lust eller förbättra kvaliteten på sex.

Foods That Improve Sex
Livsmedel som förbättrar kön
Dessutom kan vissa typer av livsmedel hjälpa dig att glömma sexuella dysfunktioner. Lukten av vissa livsmedel kan stimulera sexuell lust.

 • Jordgubbar

  Den bästa hälso för del av jordgubbar är deras afrodisiakala funktioner. Dessa bär är en bra källa till kalium, som hjälper dig att förbättra blodflödet till din penis och öka erektion.
 • Ostron

  Det är inte för ingenting ostron är högt bedömda för att vara bra motivationsfaktorer. De innehåller zink, B6, som är kända för att öka testosteronnivåer. Deras brist ger till låg sexlust.
 • Lax

  Samtidigt konsumerar fet lax, din organism får värdefulla Omega-3 fettsyror. Som ett resultat, ditt blod blir mindre klibbigt och kan enkelt flöda till alla delar av kroppen, inklusive penis. Lax och annan fet fisk, såsom makrill, tonfisk och öring kan hjälpa dig att förbättra sexlivet om det äts regelbundet.
 • Vin

  Rött vin förser dig med tillräckligt med antioxidant Fytokemisk resveratrol, ämnet, vilket är bra för sex, eftersom det förbättrar tillståndet i dina artärer och möjliggör produktion av kväveoxid. Kväveoxid gör artärerna till breda, och detta är vägen "den lilla blå pillret" funktioner för att hantera erektionsproblem.

  Emellertid, som anti-impotens medicinen fokuserar bara på mycket små kapillärer, resveratrol gör det möjligt att expandera artärerna också. Ändå kommer för mycket vin inte heller att göra något gott. För att nå det optimala resultat stoppet vid ett eller två glas-annars kommer du att behöva möta den omvända effekten.
 • Kaffe

  Ökat blodflöde, ökad metabolism, pumpning av blod-allt detta, som härrör från koffein av din favorit Java blandning kan hjälpa dig att framgångsrikt slå dina erektionsproblem.
 • Trädgård lök

  Du rekommenderas att äta tillräckligt med lök och vitlök, eftersom de innehåller Allicin. Detta ämne hjälper dig att förbättra sexlivet, eftersom det gör blodet mindre klibbigt och förbättrar dess cirkulation, samt förhindrar bildandet av träskor och proppar. Du är orolig att lukten av lök kan knappast kallas sexig? Inga problem, du ska bara tugga lite persilja och pepparmynta tuggummi.
 • Chili

  Chilifrukter är en annan blodkärl Expander kan krydda upp ditt sexuella liv och hjälper dig att få uppsving. Ha detta i åtanke varje gång ditt ansikte spolas när du äter curry.

  Från anatomiska synvinkel mekanismen för hard-on är ingenting annat än hydraulik: det uppnås genom riklig rusa av blod (vätskan) i penis blodkärlen (de små rören). Därför är det enda som krävs för framgångsrik sexuell aktivitet friska blodkärl (röran) och hjärtat (pumpen).
 • Bananer

  Bananer är också bra för hjärtan. Kalium som de innehåller är bra för hälsan på många sätt. Det hjälper till att hålla ett öga på blodcirkulationen, minska sexuella dysfunktioner samtidigt hålla natriumnivån vid en Normalpunkt. Kalium kan också erhållas från apelsiner eller potatis hud.
 • Körsbär

  Den färgglada växtkemikalier (antocyaniner) att körsbär är så rik på att skydda artär väggar från feta plack som leder till tilltäppta artärer och är den främsta orsaken till åderförkalkning. Många andra färgglada bär och frukter som plommon, persikor och nektariner hjälper dig att hålla dina artärer släta och ditt kärleksliv blommar.
 • Fläsk

  Fläsk är en stor källa till vitamin B1 som är användbar för ditt nervsystem. Full kords bröd och bönor kan också pussla ut en brist på B1.

Välj kost för att förbättra sexlivet

Numera finns det så många alternativ att välja mellan när det gäller sexuella dysfunktioner, till exempel receptbelagda läkemedel eller växtbaserade penis piller. Men du kan övervinna problemet genom att vara försiktig i att välja vad du äter.

Du bör äta tillräckligt med hälsosamma produkter som innehåller zink, Omega-3-syror, vitaminer, samt grönsaker och frukt. En sådan diet är bra för hela kroppen och hjälper dig att förhindra många problem, sexuell dysfunktion bland dem.
Undvik feta produkter, samt produkter med mycket socker och natrium. De förvärra din övergripande tillstånd och sexuell dysfunktion också.

Vuxna manliga libido produkter

Adult Male Libido Products
Vuxna manliga libido produkter
Förutom diet, det finns ett brett utbud av manliga libido förbättring produkter på marknaden idag, lätt tillgängliga på Internet eller specialbutiker för att hjälpa dig att övervinna ditt tillstånd. Många män är inte säker på vilken produkt att välja eller om manliga sexlust produkter är säkra.

De hörde förmodligen att dessa produkter kan skada en hälsa om det tas utan vederbörlig hänsyn. Det har förekommit fall när män skadat sin hälsa genom att konsumera vuxna manliga libido produkter utan att få mer information om deras biverkningar.
Så du bör försöka hitta den produkt som hjälper dig att förbättra din övergripande kön hälsa, inklusive libido, lust, erektion och fertilitet. Du kan överväga sådana produkter som piller, vitaminer, lotion och sådana metoder som Extenders, vikter och pumpar.

Någon hög kvalitet manliga libido produkt måste ge en pengarna-tillbaka-garanti.
Det är också viktigt att hitta en produkt med en garantiperiod eftersom det innebär att produkten är noggrant utforskade och därför effektiv.
En annan sak som kan betraktas som någon form av en garanti för hög kvalitet och tillförlitlighet av produkten är en bra kundsupport.

Hur man väljer manliga libido produkter?

De av er som inte har en tydlig aning om vad manliga libido produkter finns på marknaden idag eller vilka av dem är mer effektiva och överkomliga, bör besöka ett forum om manliga libido produkter. Du kommer definitivt få massor av information där samt råd och rekommendationer om hur man kan öka manliga sexlust efter 40 eller 50.

Om forumet är bra, kommer det att ge dig nödvändig information om alla punkter-börjar med priset och slutar med effektiviteten. Fördelen med att använda forum för att hitta information är att det finns de människor som har sin egen erfarenhet och de bara dela det med dig.

Läs mer om manliga libido piller 


comments powered by Disqus