Startsida  /   Manlig hälsa  /  Läkemedel som ökar utlösning

Läkemedel som ökar utlösning

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-02-15)
Läkemedel som ökar utlösning 

Vad är utlösning?

Utlösning är en process under vilken släpps sperma från den manliga reproductory tarmkanalen under orgasm. Det är det naturliga målet för manlig sexuell stimulering och det sista steget för en naturlig befruktning.

Utlösning i många fall kan uppstå spontant när du sover (normalt under med ”våta dröm”) och i vissa sällsynta fall kan det också uppstå på grund av prostataförstoring sjukdom.

Orgasmproblem

Det finns i princip 4 typer av orgasmproblem:

 • Ejakulationsstörningar - det är typ av tillstånd där den personen är inte kunna ejakulera sperma. Under denna typ av den manliga kroppen kan fortfarande känna nöjet med orgasm och deras kroppar fortfarande kan producera spermier men under klimax, ingen sperma kommer fram genom penis.
 • Dysejaculation - enligt denna typ av utlösning, personen är kunna producera sperma under orgasm men vid utlösning, de kan behöva gå igenom svår smärta. Under processen, kan personen behöva gå igenom en smärtsam brännande känsla i ljumsken när sperman är utropade.
 • Retrograd ejakulation - i denna typ av utlösning sperma reser i bakåt riktning och nå in i urinblåsan i stället för kommer ut ur urinröret. Denna typ av utlösning problem finns i dessa män har skleros eller diabetes. Dock denna typ av utlösning är fysiskt inte skadligt men det påverkar manlig infertilitet. Personen drabbas också, kanske en annan känsla under utlösningen processen. Denna typ av utlösning är även känd som ”torr kom” som under processen kan personen uppleva orgasm men han skulle inte kunna släppa någon sperma från penis.
 • Tidig utlösning - även känd som snabb utlösning, det är ett fenomen där personen konsekvent känner att han har ingen eller liten kontroll över tidpunkten för ackumulering mot utlösning.
Vill du öka din sperma för att ha längre utlösningar? Om så, då läkemedel som ökar utlösning är definitivt lösningen letar du efter. De hjälper dig att producera mer sperma samt för att ha längre sex.

Läkemedel som ökar utlösning

Naturligtvis bör du veta hur dessa läkemedel fungerar. De hjälper din kropp att ha vad den verkligen behöver och i kvantiteten bör det vara. Med andra ord, får din organism tillräckligt med näringsämnen som gör att du har bättre orgasmer och utlösningar. Idag är det spridda för att vara intresserad av att ändra vissa saker i ditt sexliv som spermier belastning, motilitet, spermiernas kvalitet och övergripande manlig fertilitet.
Läkemedel som ökar utlösning kan hjälpa dig med allt som fakta nämns: spermiekvalitet, motilitet och sånt.
Naturmedicin att öka spermieantal är utformad för att hjälpa män att öka ejakulation volym femfaldigt. Och, naturligtvis, det innebär längre och oförglömlig orgasmer. Förutom att förbättra din utlösning, påverka dessa läkemedel dina orgasmer samt. Men viktigaste är att dina erektioner blir starkare och svårare vad kommer leda till att ha mer makt.
Som ett resultat, din sexuella partner kommer att ha bättre känslor alltför.
Enligt resultaten av kliniska testerär naturliga produkter syftar till att öka volym kunna bidra till bättre allmänna prestanda vad beträffar sexuell aktivitet är. På grund av hög kvalitet utlösningar människor förbättra sin sexuella liv och känner dig helt nöjd.

Guide: Hur man väljer naturmedicin att öka spermier?

Den första frågan som kommer när du vill köpa dem är hur att göra rätt val. I denna guide har vi försökt att beskriva flera saker som sannolikt kräver din uppmärksamhet.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Hur att välja naturmedicin att öka spermier?
Innan du köper en produkt, vänligen svara på följande frågor:

 • Finns det 100% naturliga komponenter i den lösning som du kommer att förvärva? Glöm inte att du behöver säker och naturlig produkt som inte kommer att orsaka biverkningar men låter dig få önskad effekt.
 • Var produkten testas och vad blev resultatet? Glöm inte det enda kliniskt testade produkter, som accepteras av läkare, kan anses vara säker. Endast dessa kosttillskott kan hjälpa dig att fixa ditt problem.
 • Du kan lita på produkten om tillverkaren erbjuder full pengarna-tillbaka-garanti ifall du inte är helt nöjd med produkten och rimlig tidsram.
 • Titta igenom de rekommendationer för de naturliga läkemedel som du skulle vilja köpa. Om piller är verkligen effektiva, definitivt blir det några verkliga framgångar.
 • Finns det något stöd till kunderna? Kunden stöd raderna bör finnas hela tiden via olika sätt, inklusive e-post och telefon, eller på annat sätt, så att ni kan ställa frågor och få tillfredsställande och professionellt svar.
 • Vilka åsikter kan hittas i oberoende forum? Yttranden finns finns det sant, eftersom tillverkarna på deras webbplatser kommer att visa positiva referenser endast.
Hitta ett forum eller en översyn webbplats som hjälper dig att göra ditt val. Till exempel är ”spermier volym” diskussionsforum en plats där du kan läsa de framgångar och misslyckanden av äkta män som har alla typer av erfarenhet med läkemedel som ökar utlösning och kan besvara även mest svåra frågor om dessa produkter.

Medicin för att öka spermiernas rörlighet och spermieantal

Under åren har medicinsk vetenskap kunnat utforma vissa läkemedel som hjälper människor att bli av med vissa hälsoproblem som de skulle ha lidit i år. Likaså, om någon har frågor med anknytning till produktionen av spermier, spermiernas kvaliteteller spermier rörlighet, han kan definitivt bli av som genom intag av vissa läkemedel.
Det finns i princip 2 huvudtyper av spermier läkemedel.
Den första en - medicin för att öka spermier - syftar till att öka antalet sädesceller och total volym av sädesvätska. Dessa läkemedel också förbättra orgasm kvalitet! Andra en - medicin för att öka spermiernas rörlighet - förbättrar hastigheten av spermier som krävs för ökad manlig fertilitet.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Medicin för att öka spermiernas rörlighet och spermieantal
Här är en lista över vida spridning läkemedel öka spermiernas antal och spermier rörlighet:

 • Gonadotropiner - Gonadotrophins innehåller hCG och hMG som stimulerar testiklarna för produktionen av spermier och testosteron. Detta läkemedel i vissa fall används i kombination med andra reproduktiv teknik (ART) för att öka produktionen av spermier. Några av de allmänt accepterade varumärkena på marknaden inkluderar Novarel och Pregnyl.

  Den allmänna konsumtionen av Gonadotrophins innebär två eller tre injektioner i veckan och dess behandlingscykel varar i minst sex månader. I sällsynta fall, om spermieantalet fortfarande inte blir normal efter sex månaders behandling cykel, tillägg av hMG regim görs till behandling och behandlingscykeln förlängs ytterligare ett till två år.
 • Klomifencitrat - klomifencitrat är en icke-steroid läkemedel hjälper till att öka produktionen av follikelstimulerande hormon (FSH), hypofysen hormoner och luteiniserande hormon (LH). Detta läkemedel leder testiklarna att producera friska spermier och att utsöndra testosteron. Läkemedlet är allmänt konsumeras tre gånger i veckan men dess behandlingscykel kan variera från tre till sex månader beroende på resultatet. Man kan även konsumera drogen i låg kvantitet för två år om hormonella nivån blir normal.
 • Letrozol - Letrozol rekommenderas av läkare eftersom det hjälper till att öka testosteronnivåerna i kroppen som ytterligare hjälper till att maximera spermieantalet. Medicinen, kort sagt, används för att behandla alla frågor rörande spermieantal. Letrozol bör konsumeras en gång i veckan (ett piller) eller som ordinerats av läkare.
 • Bromokriptin - medicinen används som en kontrollerande piller som hjälper till att förebygga frisättningen av prolaktin hormon i den manliga kroppen. Prolaktin hormon som orsakar en minskning av testosteronnivåerna i den manliga kroppen kan elimineras med detta läkemedel. Bromokriptin är bäst passande för de män som lider av spermier njurfunktion på grund av hyperprolaktinemi.
 • Imipramin - imipramin är användbart vid behandling av retrograd ejakulation. Läkemedlet vänder processen med onormal utlösning av spermier från blåsan och tillbaka in i penis.
 • Syntetiskt Testosteron tabletter, injektioner eller gelsare - många läkare rekommendera syntetiskt Testosteron tabletter, injektioner eller gelsare att fylla på den lägre nivån av testosteron i den manliga kroppen. Anledningen till detta är att formuläret gel är mycket säkrare än piller form.
 • Antibiotika och anti-svamp droger - problem relaterade till svamp och bakteriella infektioner i det reproduktiva systemet behandlas med hjälp av antibiotika och anti-svamp droger.

Saker att undvika om du vill öka spermieantal och ejaculationvolym

Det finns vissa saker du bör undvika om du vill öka spermier räkna och utlösning volym. Vanligtvis är dessa dåliga vanor som negativt påverkar spermieproduktionen, spermiernas kvalitet och motilitet.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Saker att undvika om du vill öka spermieantal och ejaculationvolym
Dessa är de viktigaste gemensamma sakerna att undvika:

 • Undvika överdriven använda av alkohol och droger - överdriven användning av alkohol och droger är inte bara skadligt för hälsan, men det minskar också spermier räkna och spermier hälsa. Flera studier visar att användning av kokain, alkohol, marijuana och andra liknande droger i hög kvalitet minskar spermieproduktionen.
 • Säg nej till rökning - rökning konsekvent minskar spermieantalet av personen och därför det bör undvikas.
 • Undvika att konsumera sojaprodukter - soja produkter generellt innehåller fytoöstrogener, en förening som minskar produktionen av spermier och testosteron bindning. Sådana produkter lägre ner spermier rörlighet, alltför och därmed det bör undvikas.
 • Undvika flera receptbelagda mediciner - det finns flera receptbelagda läkemedel som potentiellt kan minska produktionen av spermier. Att minimera förbrukningen av flera sådana läkemedel kan ta spermieantalet tillbaka till normal eller ännu högre.

Naturliga sätt att öka spermieantal och ejaculationvolym

Många människor tror att spermier kan endast förbättras genom att konsumera medicin för att öka spermier men i verkligheten, kan spermier rörlighet förbättras i naturliga sätt!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Naturliga sätt att öka spermieantal och ejaculationvolym
Dessa naturliga sätt att öka spermier räkna och utlösning volym inkluderar:

 • Ordentlig sömn och motion - regelbunden motion och att ha en sömn på minst 7-8 timmar i natt kan leda till förbättrad eller ökad spermier räknas. Studier har också visat att utföra en 16-veckors aerob träningsprogram av minst 50 minuter tre gånger i veckan kan öka spermier volym och dess rörlighet.
 • Konsumera vitaminer och kalcium - forskning har funnit att livsmedel med kalcium och vitamin D påverkar direkt spermier hälsa. De människor som konsumerar mindre av vitamin D i kosten konstateras ha en lägre spermieantal. Därför, för att öka spermier räkna och spermier rörlighet rekommenderas det att ta i mat som är rik på vitaminer och kalcium.
 • Öka intaget av Antioxidant-rika livsmedel - antioxidanter hjälper till att avaktivera och ta bort fria radikaler samt andra föreningar som skadar flera celler som ansvarar för produktionen av spermier. Det finns flera studier som visar vitaminer och mineraler fungerar som antioxidanter molekyler som direkt hjälper i produktionen av spermier.
  Några av de antioxidanter som bidrar till friska spermier inkluderar: coenzym Q10, glutation, vitamin C (askorbinsyra), E-Vitamin, selen, jag-karnitin.
 • Intag zink och folsyra - det finns begränsade studier som visar att konsumera en kombination av zink och folsyra bidrar till att öka spermier hälsa, inklusive totalt spermieantal och spermiekoncentration.
 • Ashwagandha - åren Ashwagandha har använts som en traditionell medicin för att bota flera former av sexuell dysfunktion. Ashwagandha kallas även indisk ginseng, om konsumeras för 90 dagar minst 675 mg per dag, kan öka spermieantalet och dess vård - detta var också bekräftats av kliniska studier. Ashwagandha är lätt tillgängliga i hälsokostbutiker och kan köpas online, kan en konsumerar det på vanliga baser tills allt blir normalt.
 • Ökning hälsosamt fett intag - hälsosamma fetter eller s.k. fleromättade fetter som omega-6 och omega-3 är till nytta för utvecklingen av spermier membran. Därför, för att öka spermieantalet och njuta av friska utlösning, en bör intaget sådana föreningar på regelbunden basis.
 • Intag Spermier vänliga näringsämnen - det är utan tvekan säga att äta mat rik på hälsosamma näringsämnen och föreningar tillåter kroppen att smälta alla av dem ordentligt. Vi bör ta kosttillskott som innehåller mycket vitaminer, antioxidanter och mineraler men det finns fall där kroppen inte absorberar alla av dem lätt.
  Är därför det bästa sättet att konsumera dem alla genom att äta mat som är rik på spermier-vänlig näringsämnen.
  Till exempel konsumerar mat som de flesta fiskar, de flesta skaldjur, valnötter, citrusfrukter, helt vete och korn, mörk choklad, broccoli, vitlök, bananer, ginseng, gurkmeja, spenat, sparris, jästa nötter och frön kan hjälpa spermier räkna-öka.

Slutsats

Kom ihåg, naturliga läkemedel för utlösning förbättring bör innehålla endast de naturliga element som är 100% säker. Om du väljer naturliga läkemedel, din utlösningar kommer att vara fantastisk, och du kommer inte möta några negativa biverkningar.

Hitta läkemedel som ökar utlösning 


comments powered by Disqus