Startsida  /   Manlig hälsa

Vuxna manlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-02-01)
Vuxna manlig hälsa Vet du de översta manlig hälsa hot? Listan är förvånansvärt kort — inklusive hjärtsjukdomar, cancer och sexuella dysfunktioner. Tack och lov har är de flesta mäns hälsa hoten till stor del förebyggas. Göra hälsosamma livsstilsval, till exempel äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin.

Det är också viktigt att hantera riskbeteende, som druckit för mycket och ägnar sig åt casual sex. Naturligtvis, sunt förnuft försiktighetsåtgärder — såsom använder säkerhet stegar och använda bilbälte — sammanräkning, alltför.

När du blir äldre, är din vuxna manliga hälsoproblem sannolikt att förändras. Kan en öl gut leda till hälsoproblem? Är manliga klimakteriet en myt eller en sann mäns hälsa problem? Kan testosteron terapi hjälpa dig känna mig ung igen? Få svar på dessa och andra mäns hälsa frågor. 

Hälsovårdsnyheter

Prostatacancer behandling genombrott

Postat den onsdag, 13 mars, 2019

Forskare har utvecklat en metod som tusentals män med prostatacancer kan välja sin egen behandling.

Nya riskmodell kan förutsäga överlevnad för patienter med icke-metastaserande prostatacancer

Postat den onsdag, 13 mars, 2019

En ny riskmodell, lättillgängligt på ett webbgränssnitt, kan förutsäga överlevnaden för patienter med icke-metastaserande prostatacancer, samt effekten av olika behandlingsmetoder på överlevnad.

Effektiv-tandborstning tillsammans med god munhygien kan förhindra Erektionsnedsättning

Postat den tisdag, mars 12, 2019

Män som lider av tandlossning, en sjukdom som kännetecknas av inflammation i tandköttet och skador på de strukturer som omger och stöder tänderna, löper större risk att drabbas av erektil dysfunktion.Manlig hälsa

Erektil funktion

Sperma och ejakulering
comments powered by Disqus