Startsida  /   Manlig hälsa

Vuxen manlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-08-30)
Vuxen manlig hälsa Vet du de bästa manliga hälsohot ? Listan är förvånansvärt kort-inklusive hjärtsjukdom, cancer och sexuella dysfunktioner. Tack och lov, de flesta mäns hälsohot är till stor del förebyggas. Gör hälsosamma livsstilsval, såsom att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin.

Det är också viktigt att Hantera riskfyllda beteenden, såsom att dricka för mycket och engagera sig i casual sex. Naturligtvis, sunt förnuft försiktighetsåtgärder-såsom att använda säkerhets stegar och bär bilbälte-räkna också.

När du blir äldre, din vuxna manliga hälsoproblem kommer sannolikt att förändras. Kan en öl Gut leda till hälsoproblem? Är manlig klimakteriet en myt eller en sann mäns hälsoproblem? Kan testosteronbehandling hjälpa dig att känna dig ung igen? Få svar på dessa och andra mäns hälsofrågor.

Folkhälso nyheter

Forskning förklarar varför immunterapi misslyckas mot prostatacancer skelettmetastaser

Inlägg på den 15 November 2019

Prostatacancer som sprider sig till benet utlöser förstörelsen av benvävnad som, i sin tur, omintetgör effekten av immunkontrollpunktshämmare genom att blockera utvecklingen av T-celler som är avgörande för framgångsrik behandling, forskare från University of Texas MD Anderson Cancer Center rapport i cell.

PhDs full av med mer stress än eleverna kan hantera säger studie

Inlägg på den 14 November 2019

En undersökning av 6 300 utexaminerade från hela världen fann att nästan fyra av tio av dem lider av psykisk hälsa frågor som ångest och depression. Detta var den femte och senaste sådan undersökning, vars resultat dök upp denna vecka i tidskriften Nature.

Studien finner könsskillnader i behandling och utfall efter stroke

Inlägg på den 14 November 2019

Kvinnor är mer benägna att överleva en stroke, men har sämre funktionshinder och sämre livskvalitet efteråt jämfört med män, enligt forskning Publicerad i det senaste numret av neurologi, den medicinska tidskriften American Academy of Neurology.Manlig hälsa

Erektil funktion

Sperma och ejakulering

Penis krökning
comments powered by Disqus