Startsida  /   Manlig hälsa

Vuxen manlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-08-30)
Vuxen manlig hälsa Vet du de bästa manliga hälsohot ? Listan är förvånansvärt kort-inklusive hjärtsjukdom, cancer och sexuella dysfunktioner. Tack och lov, de flesta mäns hälsohot är till stor del förebyggas. Gör hälsosamma livsstilsval, såsom att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin.

Det är också viktigt att Hantera riskfyllda beteenden, såsom att dricka för mycket och engagera sig i casual sex. Naturligtvis, sunt förnuft försiktighetsåtgärder-såsom att använda säkerhets stegar och bär bilbälte-räkna också.

När du blir äldre, din vuxna manliga hälsoproblem kommer sannolikt att förändras. Kan en öl Gut leda till hälsoproblem? Är manlig klimakteriet en myt eller en sann mäns hälsoproblem? Kan testosteronbehandling hjälpa dig att känna dig ung igen? Få svar på dessa och andra mäns hälsofrågor.

Folkhälso nyheter

Parkinsons patienter gynnas av "gamified" hem övning

Inlägg på den 13 September 2019

Motion är alltid svårt att upprätthålla under mer än en kort period, i de flesta fall. Detta är desto mer sant om du redan är sjuk eller i smärta, eller hitta rörelser svårt, som med Parkinsons sjukdom.

Växtbaserad diet kan läka din reumatoid artrit

Inlägg på den 13 September 2019

Enligt den senaste översynen, anta en växtbaserad diet kan mycket väl lindra svullna leder och smärta av reumatoid artrit (RA).

Forskarna arbetar med att utveckla ny biosensor för att upptäcka återkommande prostatacancer

Inlägg på den 12 September 2019

Ett team av forskare från University of Houston och University of Pennsylvania arbetar för att få en ny biosensor för att upptäcka återfall av prostatacancer till läkar kontoret.Manlig hälsa

Erektil funktion

Sperma och ejakulering

Penis krökning
comments powered by Disqus