Startsida  /   Manlig hälsa

Vuxna manliga hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-08-30)
Vuxna manliga hälsa Känner du till de främsta manliga hälsohoten? Listan är förvånansvärt kort - inklusive hjärtsjukdomar, cancer och sexuella dysfunktioner. Tack och lov är de flesta mäns hälsohot i stort sett förebyggas. Gör hälsosamma livsstilsval, som att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin.

Det är också viktigt att hantera riskabelt beteende, såsom att dricka för mycket och delta i casual sex. Naturligtvis, sunt förnuft försiktighetsåtgärder - såsom att använda säkerhetsstegar och bär säkerhetsbältet - räknas också.

När du blir äldre, din vuxna manliga hälsoproblem kommer sannolikt att förändras. Kan en öltarm leda till hälsoproblem? Är manlig klimakteriet en myt eller en sann mäns hälsofråga? Kan testosteronterapi hjälpa dig att känna dig ung igen? Få svar på dessa och andra mäns hälsofrågor.

Hälsovårdsnyheter

Anonyma alkoholister det bästa sättet att avstå från att rösta

Inlagd torsdagen den 12 mars 2020

Forskare från Stanford School of Medicine har funnit att utnyttja hjälp av en stödgrupp som Anonyma alkoholister kan vara det bästa möjliga sättet för dem med alkoholberoende att avstå. Detta konstaterande kom från en översyn artikel med titeln "Anonyma alkoholister och andra 12-stegs program för alkoholmissbruk sjukdom," publicerad i Cochrane Databasen för systematisk granskning.

Hälsosam livsstil för längre håller sjukdomen i schack

Inlagd torsdagen den 12 mars 2020

Forskare från Boston University School of Medicine har slutgiltigt funnit att ökad tid att leda en hälsosam livsstil under medelåldern kan hålla vissa sjukdomar i schack och främja god hjärt-och kärlhälsa.

Motion fungerar för prostatacancer drabbade börjar behandling

Inlagd torsdagen den 12 mars 2020

En James Cook University forskare säger forskare har funnit att motion kan vara till nytta för patienter när de börjar behandling för prostatacancer.Manlig hälsa

Erektil funktion

Sperma och ejakulering

Penis krökning
comments powered by Disqus