Startsida  /   Manlig hälsa

Vuxen manlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-08-30)
Vuxen manlig hälsa Vet du de bästa manliga hälsohot ? Listan är förvånansvärt kort-inklusive hjärtsjukdom, cancer och sexuella dysfunktioner. Tack och lov, de flesta mäns hälsohot är till stor del förebyggas. Gör hälsosamma livsstilsval, såsom att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin.

Det är också viktigt att Hantera riskfyllda beteenden, såsom att dricka för mycket och engagera sig i casual sex. Naturligtvis, sunt förnuft försiktighetsåtgärder-såsom att använda säkerhets stegar och bär bilbälte-räkna också.

När du blir äldre, din vuxna manliga hälsoproblem kommer sannolikt att förändras. Kan en öl Gut leda till hälsoproblem? Är manlig klimakteriet en myt eller en sann mäns hälsoproblem? Kan testosteronbehandling hjälpa dig att känna dig ung igen? Få svar på dessa och andra mäns hälsofrågor.

Folkhälso nyheter

SOM redogör för de flesta brådskande hälsofrågor för de kommande 10 åren

Inlägg på den 15 januari 2020

Världshälsoorganisationen (WHO) har släppt sin "att-göra"-lista över de mest brådskande globala hälsofrågor som behöver åtgärdas under det kommande årtiondet. Kärnan i frågan, hävdar WHO, är att regeringarna helt enkelt misslyckas med att finansiera hälso-och sjukvårdssystem. Därför utsätter de många människor för risken för dödsfall, fattigdom och en nationell konjunkturnedgång.

Klimatförändringarna kommer att öka skadorna och dödsfallen i USA

Inlägg på den 15 januari 2020

En ny studie visar att uppvärmningen av det globala klimatet kan leda till tusentals fler dödsfall på grund av både oavsiktliga och avsiktliga skador. Detta tillför en annan och oväntad aspekt till den pågående diskussionen om att mildra effekterna av den globala klimatförändringen genom anpassning.

Forskare avslöja molekylära förändringar som visar varför vissa människor åldras snabbare än andra

Inlägg på den 14 januari 2020

Det är fortfarande ett mysterium varför vissa människor åldras snabbare än andra, och vissa kan se yngre ut än sina kamrater. Åldrande är oundvikligt, men de molekylära förändringarna kopplade till det är inte väl förstådda.Manlig hälsa

Erektil funktion

Sperma och ejakulering

Penis krökning
comments powered by Disqus