Startsida  /   Manlig hälsa

Vuxen manlig hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-02-01)
Vuxen manlig hälsa Känner du till de bästa manliga hälsohot ? Listan är förvånansvärt kort-inklusive hjärt sjukdom, cancer och sexuella dysfunktioner. Tack och lov, de flesta mäns hälsohot är till stor del förebyggas. Gör hälsosamma livsstils val, såsom att äta en hälsosam kost och inklusive fysisk aktivitet i din dagliga rutin.

Det är också viktigt att hantera riskfyllda beteenden, som att dricka för mycket och ägna sig åt tillfällig sex. Självklart är försiktighets åtgärder – som att använda säkerhets stegar och att bära säkerhetsbälte – också att räkna.

När du blir äldre, din vuxna manliga hälso problem kommer sannolikt att förändras. Kan en öl tarm leda till hälso problem? Är manlig klimakteriet en myt eller en sann mäns hälsa fråga? Kan testosteronbehandling hjälpa dig att känna dig ung igen? Få svar på dessa och andra mäns hälso frågor.

Hälsovårdsnyheter

Forskarna undersöker protokollet för behandling av aggressiv prostata cancer

Inlagd den måndag, maj 20, 2019

Att behandla en aggressiv sjukdom är alltid utmanande, men att förbättra sättet på vilket terapier tillämpas kan gynna patienterna genom att ge dem ett bättre resultat.

Broccoli innehåller en ingrediens som kan inriktas på "akilleshäl" av cancer

Inlagd den måndag, maj 20, 2019

En ny studie från Beth Israel Deaconess Medical Center har kommit fram till en ny studie som avslöjar att broccoli, brysselkål, grönkål, blomkål, kåldolmar och Collard greener innehåller ett ämne som kan inaktivera en viktig gen som spelar en roll i cancer.

Använda artificiell intelligens för att identifiera socialt isolerade patienter med prostata cancer

Inlagd den fredag, maj 17, 2019

Vi har bättre priser under hälso utmaningarna när vi har lite hjälp av våra vänner, familj och gemenskap. Och kanske en hjälp från artificiell intelligens.Manlig hälsa

Erektil funktion

Sperma och ejakulering
comments powered by Disqus