Startsida  /   Hälsa och skönhet

Vuxna hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Vuxna hälsa 

När du tänker på vuxnas hälsa,du kanske tänker på olika sätt att hålla sig frisk - från handtvätt och vacciner till förebyggande av cancer. Bra för dig! De val du gör varje dag går långt mot att främja vuxnas hälsa.

Det är lika viktigt att uppmärksamma dina tecken och symtom. Vet vilken vuxen hälsa varningsskyltar förtjänar läkarvård, från oförklarlig viktminskning eller förändringar i tarmvanor till andfåddhet och plötslig huvudvärk.

Och naturligtvis, regelbundna fysiska tentor och vuxna hälsoscreening tester är en viktig del av förebyggande vuxenhälsovård. Vet vilka screeningtester du behöver och hur ofta de ska göras. Tidig upptäckt är ofta nyckeln till framgångsrik behandling.

Hälsovårdsnyheter

Forskare konstruerar mikropartiklar som visar löfte mot transplantationsavstötning

Inlagd lördagen den 14 mars 2020

Inspirerad av en taktik cancerceller använder för att kringgå immunsystemet, University of Pittsburgh forskare har konstruerat små partiklar som kan lura kroppen att acceptera transplanterad vävnad som sin egen.

Vaping kemiska kan producera mycket giftig gas när uppvärms, visar forskning

Inlagd torsdagen den 12 mars 2020

En kemikalie som finns i vissa vaping produkter kan producera en mycket giftig gas när uppvärms, enligt ny forskning från RCSI University of Medicine and Health Sciences.

Forskare visar förmågan att odla mänskliga blodkärl i en gris

Inlagd torsdagen den 12 mars 2020

Ett team av forskare vid University of Minnesota Medical School nyligen visat förmåga att odla mänskliga blodkärl i en gris - en ny strategi som har potential att tillhandahålla obegränsade mänskliga fartyg för transplantation ändamål.Hälsa och skönhet

Akne och hudvård

Förhindra åldrande
comments powered by Disqus