Startsida  /   Hälsa och skönhet

Adult hälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Adult hälsa 

När du tänker på vuxna hälsa, kanske du tänker på olika sätt att hålla sig frisk — från handtvätt och vaccin för att förebygga cancer. Bra för dig! De val du gör varje dag gå en lång väg mot vuxen hälsofrämjande.

Det är lika viktigt att uppmärksamma ditt tecken och symtom. Vet vilka vuxna hälsa varningsskyltar merit läkarvård, oförklarlig viktminskning eller förändringar i tarmvanor till andnöd andetag och plötslig huvudvärk.

Och naturligtvis regelbundna fysiska tentor och vuxna hälsa screeningtest är en viktig del av vuxen friskvård. Vet som screeningtest som du behöver och hur ofta man har dem gjort. Tidig upptäckt är ofta nyckeln till framgångsrik behandling. 

Hälsovårdsnyheter

Ökningen av MRSA på sjukhus kopplade till vanliga desinfektionsmedel

Postat den onsdag, 13 mars, 2019

En ny studie har hittat ett möjligt samband mellan användning av desinfektionsmedel i sjukhus och uppkomsten av meticillinresistenta Staphylococcus aureus (MRSA) på patientens vårdavdelningar.

Med hjälp av robotar i autism terapi för barn

Postat den onsdag, 13 mars, 2019

Autistiska barn saknar nödvändiga sociala och kommunikationsfärdigheter, och typ och svårighetsgrad av symtom upplevt är omfattande. Eftersom de har så olika sätt att uttrycka sina känslor, är det svårt för terapeuter att mäta hur engagerade de är med terapin.

Forskare utveckla nya molekyl som stoppar progression av hjärtsvikt

Postat den onsdag, 13 mars, 2019

En grupp forskare baserad i Brasilien och USA utvecklat en molekyl som stoppar utvecklingen av hjärtsvikt och förbättrar hjärtats förmåga att pumpa blod.Hälsa och skönhet

Akne och hudvård

Förhindra åldrande
comments powered by Disqus