Hälso- och sjukvårdscenter

Hälso- och sjukvårdscenter

Det internationella hälsonätverket

Startsida  /   Hälsa och skönhet

Vuxenhälsa

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Vuxenhälsa 

När du tänker på vuxenhälsa, kanske du tänker på olika sätt att hålla sig frisk, från handtvätt och vacciner mot cancer prevention. Bra för dig! De val du gör varje dag går en lång väg mot att främja vuxnas hälsa.

Det är lika viktigt att uppmärksamma dina tecken och symtom. Veta vilken vuxenhälsa varningen märken förtjäna medicinsk uppmärksamhet, från oförklarlig vikt förlust eller förändringen i tarmen vana till andfåddhet och plötslig huvudverk.

Och naturligtvis är regelbundna läkarundersökningar och screeningtest för vuxna en viktig del av den förebyggande vuxenvården. Vet vilka screeningtest du behöver och hur ofta de ska göras. Tidig upptäckt är ofta nyckeln till lyckad behandling.

Folkhälso nyheter

Veravas lanserar avancerade lösningar för att ta itu med biotin-interferens i diagnostiska tester

Inlägg på den 12 juli 2019

Veravas, Inc., ett framväxande diagnostiskt företag, lanserade en portfölj av produkter som kan förbättra noggrannheten i aktuella diagnostiska testresultat genom att hjälpa laboratoriepersonal att upptäcka och hantera biotin-interferens i patientprover med VeraTest biotin och VeraPrep biotin.

Artroskopi mer exakt än MRT för kondrala defekter i knäet, studien finner

Inlägg på den 12 juli 2019

Att använda artroskopi för att arrangera en lesion i det kondriska området av knäet är mer exakt än magnetisk resonanstomografi, enligt forskare från Rothman Institute, La Jolla, Calif. Resultaten presenterades idag vid American ortopediska sällskapet för idrottsmedicin årsmöte.

Effektiv sluta röka behandlingar mindre benägna att ordineras till personer med psykiska hälsotillstånd

Inlägg på den 11 juli 2019

En ny studie från forskare vid universiteten i Bath och Bristol tyder på att läkarna bör ompröva vilka läkemedel de ordinerar för att hjälpa rökare med psykiska tillstånd sparka vana.Hälsa och skönhet

Akne och hudvård

Förhindra åldrande
comments powered by Disqus