Hälso- och sjukvårdscenter

Hälso- och sjukvårdscenter

Det internationella hälsonätverket

Startsida  /   Manlig hälsa  /  Manlig fertilitet Test

Manlig fertilitet Test

Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

Manlig fertilitet Test Manlig fertilitet testar är ett vanligt sätt att se om en vuxen man kan bli far till ett barn eller om han är fertil alls. Statistiken säger att varje tredje par bland dem som vill ha barn men har problem med befruktningen lider av problem. Problemet kan vara sperma kvalitet eller belopp. En manlig fertilitet test är också en metod som ofta används för att kontrollera effektiviteten hos sådana operationer som vasektomi och återföring vasektomi.

Manlig fertilitet analys

Manlig fertilitet analys innehåller vanligtvis följande tester:

  • Mätning av koncentrationen av spermier i varje milliliter (ml) av en människas ejakulat.
  • Tid måste för spermier att bli flytande.
  • Rörliga densitet är en ytterligare parameter som bör beaktas när manlig infertilitet analys görs. Testet avslöjar mängden spermier framåt normalt.
  • Procentandelen av spermier med normal form.
  • Fastställa surhetsgrad - sin nivå av pH. Alkalimetric test ingår också.
  • Kontrollera om det finns vita blodkroppar i en spermie prov.
  • Fruktos åtgärdsnivå. Fruktos är nödvändig eftersom det fyller spermier med energi.

Preparat

Innan du genomgår en manlig fertilitet test bör du göra vissa förberedelser. Det innebär att du inte har aktivitet under 2-5 dagar före analysen. Om du inte följer detta krav, antalet specifika celler inte så högt som möjligt, så att provet inte kan anses tillförlitliga.

Men avhållsamhet bör inte vara för lång. För att vara exakt, bör det inte vara för mer än 2 veckor före provet så länge gör sperma inaktiva. Alkoholkonsumtion är förbjudet i flera dagar före provet, dessutom bör du informera läkare om alla läkemedel som du kanske använder.

Manlig fertilitet testet behöver läkare ditt prov. Du bör fylla en litet urval kopp. Det kan göras hemma eller på en klinik eller sjukhus där du är att provningen. I de flesta fall erhålla prover genom själv stimulering. Ett annat alternativ är att använda en särskild samling kondom som är gjord utan latex.

Öka manlig fertilitet

Men varje dag du kan förses med 2 säker och naturliga metoder som hjälper dig att öka manlig fertilitet. Den självklara sak men verkligen viktigt för hur din kropp fungerar är att vara hydratiserade.

När din kropp är uttorkad det inte fungerar på ett korrekt sätt det är därför mängden dina celler kan ändra till värst. Den bättre hydrerad kroppen är den större mängden sädesvätska skapar du, inte är ordentligt släckt kommer förmodligen att minska volymen du kan generera. Det är bäst att ha minst åtta glas vatten varje dag för att öka manlig fertilitet.

Det finns naturliga spermier volym piller som kan vara en stor hjälp och tillägg för att öka din fertilitet. Anledningen till det är att de innehåller inte bara mineraler och örter men även sådana aminosyror som L-karnitin, L-Arginin och L-glysine som är mycket viktigt för din hälsa. Utöver det, de förbättrar blodcirkulationen därmed förbättra erektion samt, alltså dubbel nytta garanteras för dig.

Hur till öka spermieantal och fertilitet 


comments powered by Disqus