Startsida  /   Manlig hälsa  /  För tidig utlösning hos vuxna

För tidig utlösning hos vuxna

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2020-02-13)
För tidig utlösning hos vuxna Fenomenet för tidig utlösning hos vuxna har ingen konkret definition. Det kan hänvisas till den för tidig utlösning som började efter 40 eller dysfunktion som fanns genom hela livet.

Räknade du hur ofta du ville att du skulle ha mer uthållighet? Och du är inte ensam. En stor del om ämnet för tidig utlösning hos vuxna män är det faktum att det är något som är vanligt. National Social Life Survey (NSLS) säger att i själva verket upp till 30% av vuxna män lider av för tidig utlösning. Goda nyheter är att det inte är en sjukdom; Det är bara ett sexuellt tillstånd.

Även för tidig utlösning hos vuxna män inte påverkar den allmänna hälsan, det fortfarande dåligt påverkar tillståndet i personen eftersom han inte kan få tillfredsställelse från sin relation. Det påverkar personens privatliv. Du kan sluta oroa dig nu eftersom det finns ett sätt att hjälpa dig.

Detta tillstånd har många orsaker, men det beror främst på stress och ålder när kroppen får mest stress från arbetet och från ansvaret. Stressfaktorer som kan påverka dina utlösningar är inte lätt att ignorera.

Hur man behandlar för tidig utlösning?

How to Treat Premature Ejaculation?
Hur man behandlar för tidig utlösning?
Hur man behandlar för tidig utlösning hos vuxna? Du kan försöka tänka på något annat istället för sex, som kan fungera men det enda det gör är din orgasm intensitet minska. Kanske du tänkte på receptbelagda läkemedel men det är både dyrt och ofta har biverkningar om du är äldre än 40.

Uppriktigt sagt är båda helt onödiga. Istället kan jag ge dig några enkla råd som kan hjälpa dig att njuta av sex längre.

Jag tror också att det finns en hel del desinformation där ute om frågan om för tidig utlösning och bästa praxis är inte att skylla dig själv för för tidig utlösning. Om du har svårt att tillfredsställa din partner och utlösning inte händer när du förväntar dig det, Det kan vara ett tecken på att din körtelvävnad har för mycket av ett hormon som kallas testosteron produceras av det.

Hur som helst finns det fortfarande en fråga om hur man behandlar för tidig utlösning hos vuxna.

Orsaker till för tidig utlösning

Vilka är orsakerna till för tidig utlösning? Det är helt normalt och hälsosamt för en person att ha för tidig utlösning i hans sena tonåren, men det bör försvinna efter några år.

Många problem kan orsaka för tidig utlösning. Några av dessa problem är:

 • Högt eller lågt blodtryck
 • Överdriven ångest
 • Erektil dysfunktion
 • Infektioner
 • Låga testosteronnivåer
 • Höga östrogennivåer
 • Brist på sexlust
 • Överanvändning av antibiotika
 • Bipolär sjukdom
 • Sjukdomar som påverkar erektil vävnad såsom prostatacancer
 • Dålig urinkontroll
 • Urolithiasis (urolithiasis)
Många av orsakerna till för tidig utlösning är ett resultat av för mycket alkoholkonsumtion, för mycket stress och dålig hälsohantering. Dålig sexuell hälsa kan orsakas av brist på övningar, dålig kost, drogmissbruk och brist på tillräcklig vila eller tid för sex.

Alkohol kan utlösa ångest, lägre testosteronnivåer, och även orsaka sexuella dysfunktioner hos män. Män som dricker när de inte bör och som inte respekterar sina partners kan få olika sexuella störningar som kan vara mycket svårt att behandla.
Stress är en annan orsak till för tidig utlösning. Stress sänker nivån av testosteron i kroppen, vilket leder till lägre spermieantal, ökad ångest och orsakar snabbare utlösning.

Hur man undviker orsaker till för tidig utlösning?

Finns det någon behandling eller intervention som kommer att orsaka för tidig utlösning mindre sannolikt? Var kan du hitta mer information om snabb utlösning och andra sexuella problem? Tja, jag tror att den goda nyheten är att, i motsats till viss desinformation där ute, behöver du inte prova kirurgi, yoga, eller gå till en läkare för att behandla för tidig utlösning.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Du kan behandla för tidig utlösning hemma!
I själva verket kan du behandla för tidig utlösning helt hemma,och det kräver inte ens ett recept, men naturligtvis kommer det inte att skada att få en, om du råkar stöta på detta problem.
Det finns gott om naturliga behandlingar för för tidig utlösning,så fortsätt läsa den här artikeln om du är intresserad. Alla dessa åtgärder kan användas hemma, men om du verkligen menar allvar med att öka din uthållighet, kanske du vill träffa din läkare eller terapeut.

Behandling för för tidig utlösning hos vuxna

Här är några av de vanligaste sätten att behandla för tidig utlösning hemma.

Start och

Du bör försöka behärska hur du "börja och avsluta",som hjälper dig att undvika för tidig utlösning. Du bör kunna förstå när du är redo att komma och försöka skjuta upp det. Det enklaste sättet att öva det är att onanera, och när du är skicklig nog, kan du prova det med din partner.

Du bör kunna känna igen det exakta ögonblicket före en orgasm. Normalt åtföljs det av en stickande känsla.
När du känner att det någon stimulering bör stoppas. När känsligheten minskar bör stimuleringen fortsätta. Lägg märke till hur länge du kan göra det och sedan tillåta dig själv att avsluta.

Denna "stopp och start" metod är inte så lätt som det kan tyckas. Erektion kan bli svagare; det finns inget ovanligt i den. Gå på och ditt organ kommer att bli fastare. Använd dessa pauser under samlag för tillgivenhet och kyssar.

Kondomer med bedövningsmedel

Benzocaine är en färglös drog som verkar på nerver i penis och vagina på ett mycket liknande sätt som en mild bedövning. Det skapar en bedövande känsla hos de flesta människor under sexuell aktivitet. Även om det är mycket effektivt som bedövningsmedel, bensokain används också i kondomer som är utformade för att förlänga samlag. Om den används i rätt mängd, kan det öka tiden för erektion och sexuell njutning.

När du använder kondom med bensokain kan du också uppleva mindre känsla och sexuell lust men vissa användare rapporterar också lätt brännande eller stickningar på huden.
Benzocaine gör att du känner dig mindre känslig än vanligt under onani, men denna effekt är tillfällig. Det varar bara i 1-3 minuter.

Vissa människor säger att bensokain inte bör användas på penis. Detta beror på att Benzocaine orsakar en brännande känsla på penisens inre yta under samlag. Det finns reporst av allvarliga allergiska reaktioner orsakade av kondomer med bensokain.

Övningar för Penis Hälsa

Övningar för penis hälsa är ytterligare en utmärkt metod för att fördröja utlösning. Denna teknik hjälper till att stärka bäckenbottenmusklerna,även känd som PC muskler. Om du vill upptäcka dem, avsluta urinering midstream för att förstå pubococcygeus muskler.

Utför övningar för penis hälsa 10 gånger varje gång och göra dem igen så länge du kan. Med tiden kommer du att kunna göra det längre. Försök att göra sådana uppsättningar 3 gånger per dag. Resultaten kommer att märkas om en månad. Vad ska du göra under samlag? När du är på väg att ejakulera, försök att pressa dessa muskler precis som du behärskar start-and-stop motion.

Naturliga kosttillskott

En naturlig hälsa tillägg kan också vara en mycket hjälp, förutsatt att det köps på en pålitlig leverantör. Naturläkemedel som behandlar tidig utlösning är kliniskt bevisat att säkerställa en längre, starkare, tuffare erektion. Bortsett från att öka uthållighet de ökar också kraften i din orgasm.
Säg nu att du inte vill kontrollera dina orgasmer!
Och det fungerar så bra som det låter på grund av den noggrant utvalda kombinationen av växtbaserade sexuella förstärkare och utan biverkningar att oroa sig för.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Naturliga kosttillskott för tidig utlösning
Naturliga kosttillskott kan lägga till andra fördelar som ökad libido, bättre och starkare erektioner, och sexuell lust. När du tar kosttillskott, kom ihåg att produkten inte är avsedd för alla. Naturliga kosttillskott fungerar bara för dem som har bra erektioner men lider av tidiga utlösningar.

Du bör också undvika att ta några receptbelagda piller som är utformade för att behandla sexuella dysfunktioner. Om så är fallet, kan en läkare ordinera ett säkert, naturligt alternativ.

Slutsats: Bekräftat av kliniska studier

Du kanske undrar vad av dessa tre metoder är bättre. Egentligen alla av dem är bra, men det bästa är deras kombination. Flera studier visar att cirka 95% av alla fall av för tidig utlösning hos vuxna kan behandlas med hjälp av denna kombination endast.

Lär dig hur du styr din utlösning 


comments powered by Disqus