Startsida  /   Manlig hälsa  /  För tidig utlösning hos vuxna

För tidig utlösning hos vuxna

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-10-08)
För tidig utlösning hos vuxna Fenomenet med för tidig utlösning hos vuxna har ingen konkret definition. Det kan hänvisas till den för tidig utlösning som började efter 40 eller dysfunktion som existerade genom hela livet.

Har du räkna hur ofta du ville att du skulle ha mer kvar makt? Och du är inte ensam. En stor del om ämnet för för tidig utlösning hos vuxna män är det faktum att det är något som är vanligt. Den nationella social Life Survey (NSLS) säger att, i själva verket, upp till 30% av vuxna män lider av för tidig utlösning. Goda nyheter är att det inte är en sjukdom; Det är bara ett sexuellt tillstånd.

Även om för tidig utlösning hos vuxna män inte påverkar den allmänna hälsan, det fortfarande dåligt påverkar tillståndet för den person eftersom han inte kan få tillfredsställelse från hans förhållande. Det påverkar privatlivet för personen. Du kan sluta oroa nu eftersom det finns ett sätt att hjälpa dig.

Detta tillstånd har många orsaker men det beror främst på stress och ålder när kroppen får mest stress från arbetet och från ansvar. Stressfaktorer som kan påverka dina utlösningar är inte lätt att ignorera.

Hur man behandlar för tidig utlösning?

How to Treat Premature Ejaculation?
Hur man behandlar för tidig utlösning?
Hur man behandlar för tidig utlösning hos vuxna? Du kan försöka att tänka på något annat i stället för sex, som kan fungera men det enda det gör är din orgasm intensitet minska. Kanske du tänkt på receptbelagda läkemedel men det är både dyrt och ofta har biverkningar om du är äldre än 40.

Ärligt talat, båda är helt onödiga. Istället kan jag ge dig några enkla råd som kan hjälpa dig att njuta av sex längre.

Jag tror också att det finns en hel del desinformation där ute om frågan om för tidig utlösning och den bästa praxis är inte att skylla dig själv för för tidig utlösning. Om du har svårt att tillfredsställa din partner och utlösning inte händer när du förväntar dig det, det kan vara ett tecken på att din körtelvävnad har för mycket av ett hormon som kallas testosteron produceras av den.

Hur som helst finns det några alternativ för att behandla för tidig utlösning hos vuxna.

Start och

Du bör försöka behärska det sätt du "Start och finish", som hjälper dig att undvika för tidig utlösning. Du ska kunna förstå när du är redo att komma och försöka skjuta upp den. Det enklaste sättet att öva det är att Onanera, och när du är skicklig nog, kan du prova det med din partner.

Du bör kunna känna igen det exakta ögonblicket före en orgasm. Normalt är det åtföljs av en stickande känsla.
När du känner att det någon stimulering bör stoppas. När sensibiliteten minskar, bör stimulering fortsätta. Observera hur länge du kan göra det och sedan tillåta dig själv att avsluta.

Denna "stopp och start"-metoden är inte så lätt som det kan tyckas. Din erektion kan bli svagare; Det finns inget ovanligt i det. Gå på och ditt organ kommer att få fastare. Använd dessa pauser under samlag för tillgivenhet och kyssar.

Kondomer med bedövningsmedel

Benzocaine är en färglös läkemedel som verkar på nerver i penis och vagina på ett mycket liknande sätt som en mild bedövningsmedel. Det skapar en bedövande känsla i de flesta människor under sexuell aktivitet. Även om det är mycket effektivt som ett bedövningsmedel, bensokain används också i kondomer som är utformade för att förlänga samlag. Om den används i rätt mängd, det kan öka tiden för erektion och sexuell njutning.

När du använder kondomer med bensokain du kan också uppleva mindre känsla och sexuell lust men vissa användare också rapportera lätt brännande eller stickningar på huden.
Benzocaine gör att du känner dig mindre känslig än vanligt under onani, men denna effekt är tillfällig. Den varar bara i 1-3 minuter.

Vissa människor säger att bensokain inte bör användas på penis. Detta beror på att Benzocaine orsakar en brännande känsla på den inre ytan av penis under samlag. Det finns reporst av allvarliga allergiska reaktioner orsakade av kondomer med Benzocaine.

Övningar för penis hälsa

Övningar för penis hälsa är en mer utmärkt metod för att fördröja utlösning. Denna teknik hjälper till att stärka din bäckenbottenmuskulaturen, även känd som PC musklerna. Om du vill upptäcka dem, avsluta urinering midstream att förstå PC muskler.

Utföra övningar för penis hälsa 10 gånger varje gång och göra dem igen så länge du kan. Med tiden kommer du att kunna göra det längre. Försök att göra sådana uppsättningar 3 gånger per dag. Resultaten kommer att märkas i en månad. Vad ska du göra under samlag? När du är på väg att ejakulat, försök att pressa dessa muskler precis som du behärskar start-och-stop motion.

Naturliga kosttillskott

En naturlig hälsa tillägg kan också vara en mycket hjälp, förutsatt att det är köpt på en pålitlig leverantör. Naturliga botemedel som handlar om tidig utlösning är kliniskt bevisat att säkerställa en längre, starkare, tuffare erektion. Bortsett från att öka den stannar makt de också öka kraften i din orgasm.
Säg nu att du inte vill kontrollera dina orgasmer!
Och det fungerar lika bra som det låter på grund av den noggrant utvalda kombinationen av växtbaserade sexuella förstärkare och utan biverkningar att oroa sig för.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Naturliga kosttillskott för för tidig utlösning
Naturliga kosttillskott kan lägga till andra fördelar som ökad libido, bättre och starkare erektioner, och sexuell lust. När du tar kosttillskott, kom ihåg att produkten inte är avsedd för alla. Naturliga kosttillskott fungerar bara för dem som har bra erektioner men lider av tidiga utlösningar.

Du bör också undvika att ta några receptbelagda piller som är utformade för att behandla sexuella dysfunktioner. Om så är fallet, en läkare kan ordinera ett säkert, naturligt alternativ.

Slutsats: bekräftas av kliniska studier

Du kanske undrar vad av dessa tre metoder är bättre. Faktiskt alla av dem är bra, men det bästa är deras kombination. Flera studier visar att omkring 95% av alla fall av för tidig utlösning hos vuxna kan behandlas endast med hjälp av denna kombination.

Lär dig hur du styr din utlösning 


comments powered by Disqus