Startsida / om vuxen Health Care Center

Om vuxen Health Care Center

About Adult Health Care Center

Välkommen till Vuxen Health Care Center. Vi är den enda platsen på webben som ger artiklar och recensioner om vuxna sjukdomar, störningar och villkor på mest populära språk.

Om vår hemsida

Leta upp hälso- och sjukvård information kan vara en känslig men viktig uppgift, så det är viktigt att använda webbplatser som kan tillhandahålla sanningsenlig information som backas upp av vetenskap och forskning. Vi tillhandahåller värdefull och ständigt uppdatera artiklar som innehåller senaste innovationer i hälso-och sjukvård, forskning och medicinsk teknik. Vi är en pålitlig källa av alla dina hälso- och behov, vuxen Health Care Center uppfyller den bästa standarden för tillförlitliga hälsa information.

Vi har en internationell hälsa nätverk som ansluter till webbplatser på 20 olika språk med över 2 miljoner årliga besökare sessioner över hela världen.
Vår mission är att dela hälsa och vårdvetenskap med dig!
Gå med i våra diskussioner och kommentera våra artiklar, ta emot uppdateringar från våra nyhetsbrev och ytterligare information, broschyrer och PDF-kopior av vårt innehåll!

Om vårt Team

Vårt team inkluderar hälsa och vetenskap författare, bidragsgivare, recensioner samt medicinska experter och journalister från många områden. De arbetar på innehållsproduktion för vuxna Health Care Center, med en ordentlig forskning och kvalitetskontroll för att säkerställa att alla artiklar är aktuell, tillförlitlig och begriplig för en vetenskapligt engagerad publik.

Våra främsta bidragsgivare inkluderar:

Lucas Botin

Klinisk farmakolog, MD. VD på vuxen Health Care Center
Ines Obregon

Nutrition, mikrobiologi, fysiologi, M.Sc.
Jerry Kouvan

Psykologi, fd VD på YourWebDoc.com
Jennifer Greenwood

Dermatologi, M.Sc.
Boris Logan

Neurovetenskap, M.Sc.
och många fler...

Vill du till Vårt vuxna Health Care Center Team? Vi söker ständigt efter hälsoexperter att hjälpa oss att utveckla vårt innehåll. Om du är begåvad och extremt brinner för hälso-och sjukvård för vuxna, kanske vi vill prata med dig om hur vi kan arbeta tillsammans.

Om vårt innehåll

Vuxen Health Care Center innehåller artiklar om många hälso- och sjukvård ämnen, dessa artiklar och recensioner är baserade på vår unik utsikt och har skapats och granskats av hälso-och experter och yrkesverksamma. Vi gör vårt bästa för att leverera hög kvalitet, uppdaterade recensioner.

Innehållet som vi publicerar på våra webbplatser granskas av vår personal av hälsoexperter och medicinska journalister. Våra artiklar innehåller de senaste uppdateringarna från tillförlitliga källor inklusive medicinska tidskrifter, meddelanden från federala hälso-organ, och analyser på de senaste trenderna för hälsa. Våra erfarna frilansare kommunicerar dagligen med medicinska experter, ge fördjupade studier, uppdateringar och tricks som berikar vår hälsa nyheter och innehåll.

Vårt innehåll publiceras i enlighet med riktlinjer för vård och information webbplatser på internet.

Disclaimer

Medicinsk rådgivning

Tänk om, hälsa och sjukvård information finns på webbplatsen vuxen Health Care Center inte är avsett att ersätta ett råd som ges av en läkare eller läkare. Om du har eller misstänker ett hälsoproblem, bör du leta efter professionell medicinsk rådgivning innan agerar på någon information du läser på vår hemsida.
Aldrig bortse från professionell medicinsk rådgivning eller försening på grund av något du läst på en internet-webbplats!

Reklam och Banners

Vuxen Health Care Center kan få finansiering från annonser och banners. Våra banners och andra annonser är inte riktade till särskilda användare och kan placeras på plats enligt våra innehåll intressen. Alla annonser är urskiljbara från övriga med lämplig etikett.