Startsida  /   Manlig hälsa  /  Erektil dysfunktion hos vuxna

Erektil dysfunktion hos vuxna. Hur man behandlar problem med libido?

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-09-02)
Erektil dysfunktion hos vuxna. Hur man behandlar problem med libido? Erektil dysfunktion hos vuxna kan provoceras av olika skäl. Dessa skäl kan innefatta ålder, fysisk och psykisk hälsa. Även kronisk trötthet eller stress kan ha en stor inverkan på detta problem.

Vissa åtgärder bör äga rum för att uppnå och bibehålla en hårdare erektion. Om något påverkar några av dessa attribut eller den komplexa equilibriumen bland dem, erektionsproblem är den sannolika följden.

Faser av erektion

Det finns 3 huvudfaser av erektion hos män:

 • Upphetsning. Detta är det första som startar processen. Män Observera, höra, beröring och lukt och alla dessa sinnen bidrar till sexuell upphetsning. Tankar på personen också väcka upphetsning.
 • Reagera på nervsystemet. Ökat blodflöde som ändrar storleken på penis är möjligt eftersom hjärnan ger ett tecken på nervsystemet och det aktiverar blod.
 • Reaktionen från blodkärlen. När blodkärlen är avslappnade, då ingenting hindrar blodflödet.

Icke-fysiska orsaker till impotens

 • Emotionella förhållanden. De mest typiska icke fysiska faktorerna är spänningar, ångest och utmattning. Erektion dysfunktion kan också vara en oavsiktlig komplikation av psykiska problem som depressiv störning.
 • Känslor som du ställer ut mot din partner-eller som visas av din partner-liknande bitterhet, stelhet eller minskning av intresset kan också vara en orsak till impotens.

Fysiska orsaker till impotens

Om erektil dysfunktion är av fysisk karaktär, kan orsakerna vara följande:

 • Neurologiska skador från långvariga diabetes problem
 • Högt blodtryck, hjärtsjukdom
 • Dålig blodtillförsel till penis som en följd av kardiovaskulära sjukdomar
 • Särskilda läkemedelsbehandlingar
 • Operationer av prostata (att vara mer exakt, för cancer)
 • Endokrina systemet problem
 • Problem av ryggrads-kolonnen
 • Hormonella problem
 • Alkoholism, drogmissbruk, kedjerökning

Erektil dysfunktion hos vuxna

Erektil dysfunktion hos vuxna kan också vara en av de tidiga tecknen på ett medicinskt problem du kan vara omedvetna om.

Causes of Erectile Dysfunction in Adults
Orsaker till sexuell dysfunktion hos vuxna
De fysiska och psykologiska orsakerna är beroende av varandra. Endast en specialist kan ta reda på vad som orsakat denna störning.

Nästan alla behöver en snabb lösning på sina problem. Vi vill inte tillbringa dagar eller månader gör olika tester och se ett antal specialister som rekommenderas av vår husläkare att ta reda på att vi är i god hälsa. Och vad händer om du bara vill ha en större penis, ett bättre sexliv, en bättre kontroll över dina erektioner så att vara en all-sätt bättre älskare?
Lyckligtvis, det finns några lösningar för att behandla problem med libido nuförtiden

Erektil dysfunktion behandlingar

Du kan använda kirurgisk behandling; Detta kan dock vara både kostsamt och farligt. Ingen är en adekvat person skulle kasta bort 4000 dollar bara för att få ett skadat organ och ett liv i ånger. Din försäkring naturligtvis inte kommer att omfatta kirurgi, så var beredd att betala en hel del.

Treatment of Erectile Dysfunction in Adults
Behandling av sexuell dysfunktion hos vuxna
Ett sätt för behandling av erektil dysfunktion hos vuxna är att använda penis pumpar. Men kom ihåg att denna enhet är farlig.
Du kommer säkert att få önskat resultat med vakuumpump men du måste se till att allt utförs korrekt som du inte vill göra några misstag som kommer att medföra skador på penis.
Försök inte att förstora din penis med det!

Hur man behandlar problem med libido säkert?

Det finns riktigt bra produkter för libido behandling men andra produkter är inte så bra. Vissa producenter investerar mycket pengar i utvecklingen av nya produkter, och dessa nya behandlingar för erektil dysfunktion visas på marknaden varje dag.

Du bör försöka hitta de bästa metoderna. Hur man behandlar libido problem och undvika biverkningar av kirurgi, pumpar, och receptbelagda mediciner?

Produkter för libido behandling

Produkter för libido behandling tillhör den populära marknadssegmentet få miljarder dollar. Siffran stiger och detta säger att nyfikenhet till produkter av detta slag är enorm eftersom sexualitet är högt värderad nuförtiden. Nästan varje person försöker förbättra sin sexuella hälsa, sexuell lust, och sexuell funktion.
Men är det verkligen sant att konsumenterna är glada över kvaliteten och säkerheten i alla tillgängliga strategier?

Behandlingsalternativ för libido hos vuxna

Låt oss ta en titt på de mest kända produkterna för libido behandling nuförtiden och bedöma deras bekvämlighet, säkerhet och effektivitet. Titta på listan över produkter. Välj den som förmodligen är den lämpligaste för dig:

 • Kirurgi

  Erectile Dysfunction Surgery
  Sexuell dysfunktion kirurgi
  Trots alla biverkningar, kirurgi anses fortfarande vara det mest föredragna valet i listan över produkter för libido behandling för dem som inte är upptagna med finansiella frågor. Det finns gott om metoder för att behandla förlust av libido med kirurgi börjar med styckning av ligament ansluta penis till kroppen och slutar med kroppen fett injektioner under huden.
  Efter sådana operationer kan en del mer ingrepp vara nödvändiga för att korrigera resultaten av den tidigare.
  Frekventa biverkningar är följande: ärr, känslighet problem, och fett klumpar och ackumulering där det inte är tänkt att ackumuleras. Mer extrema effekter är impotens, urinering problem och smärtor. Förutom de biverkningar, priset är alldeles för hög-från 4000 USD till 10000 USD och ännu mer.
 • Piller, krämer, lotioner

  Erectile Dysfunction Pills
  Sexuell dysfunktion piller
  I nästa grupp av produkter ingår piller, krämer, plåster, salvor, lotion och olika sätt av samma klass. Det är allmänt känt att erektil problem kan också behandlas med olika nyttiga örter.

  Svårigheten här er så pass när de här ört är plockat på det fält, torkat och levererat till köparen utan ordentlig kunskap och erfarenhet, de kan icke bli väntat till vara om identisk hög kvalitet och effekt all tiden. Det kan bara finnas en viss kombination av ingredienser med beprövade formel som finns i de bästa penis piller.
 • Extender-enheter

  Erectile Dysfunction Devices
  Sexuella dysfunktion enheter
  Val nummer tre- förlängare, liknande pumpar och andra draganordningar. Till skillnad från de så kallade traditionella vakuumpumpar som är för dyra och ger låga prestanda, penis förlängare är ett mycket säkrare urval och kan utnyttjas varje gång du behöver det. Vakuumpumpar kan användas för att få en erektion. Men en hel del vakuum tryck kan inaktivera blodkärlen i penis under en lång period.

  Extenders och andra enheter kan vara bra produkter för libido behandling. Men du måste använda dem med omsorg.
  När du inte bråttom, kan du uppnå fantastiska resultat.
  Dessa penis enheter fungerar genom att tvinga bindväv. I detta fall antalet producerade celler ökar vilket förbättrar manliga erektioner och förhindra dysfunktioner.
 • Kegel och Jelqing övningar

  Erectile Dysfunction Exercises
  Sexuella dysfunktion övningar
  Övningar är bland de mest kostnadseffektiva metoder för att behandla libido problem som finns i klassen av naturliga produkter för libido behandling.

  Dessa övningar för libido behandling kan göras hemma där ingen kommer att störa dig. Du kommer att ha en post till webbplatsen med övningarna eller köpa dem på DVD-skivor. Genom att göra dem, du börjar uppleva extra njutning från ditt sexliv och få mer kontroll över din utlösning.
  Naturligtvis måste du arbeta hårt för att få resultat.
  Men jämför det med olika metoder. Andra tekniker är kostsamma, farliga och inte så effektiva som du vill. Nu kan du se alla fördelar med denna metod.

Slutsats

Så för nu penis enheter är kliniskt bevisat att vara den säkraste libido Enhancement produkt på marknaden. Men förvänta dig inte penis enheter för att leverera resultat över natten! De är oförmögna att sådana underverk som att köpa dem idag och få en längre och starkare penis nästa morgon. Innan du använder dessa förlängare, lära dig anvisningarna noggrant. Följ dem och du kan vara nöjd med förändringar dessa förlängare kommer att göra.

Du kommer att behöva tillbringa tid och investera stora ansträngningar för att uppnå det önskade resultatet. Men du kommer att älska det!
Lär dig att behandla erektil dysfunktion hos vuxna 


comments powered by Disqus