Hälso- och sjukvårdscenter

Hälso- och sjukvårdscenter

Det internationella hälsonätverket

Startsida  /   Manlig hälsa  /  Erektil dysfunktion hos vuxna

Erektil dysfunktion hos vuxna

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-02-01)
Erektil dysfunktion hos vuxna Erektil dysfunktion hos vuxna kan provoceras av olika skäl. Av dessa skäl kan omfatta ålder, fysisk och psykisk hälsa. Även kronisk trötthet eller stress kan ha en stor inverkan på detta problem. Vissa åtgärder bör ske för att uppnå och bibehålla en hårdare erektion. Om något påverkar några av dessa attribut eller komplexa equilibriumen bland dem, är erektionsproblem den troliga följden.

Faser av erektion

 • Upphetsning. Detta är det första som startar processen. Män Observera, höra, beröring och lukt och alla dessa sinnen bidrar till sexuell upphetsning. Tankar om personen också föra upphetsning.
 • Svara i nervsystemet. Ökat blodflöde som ändrar storleken på penis är möjligt eftersom hjärnan ger en skylt nervsystemet och den aktiverar blod.
 • Svaret från blodkärlen. När blodkärlen är avslappnad, sedan hindrar ingenting blodflödet.

Icke-fysiska orsaker till impotens

 • Känslomässiga förhållanden. De mest typiska nonphysical faktorerna är spänning, ångest och utmattning. Erektion dysfunktion kan också vara en oavsiktlig komplikation av psykiska problem som depression.
 • Känslor som du uppvisar mot din partner- eller som visas av din partner - som bitterhet, stelhet eller minskning av intresse kan också vara en orsak till impotens.

Fysiska orsaker till impotens

Om erektil dysfunktion är den fysiska naturen, kan anledningarna vara följande:

 • Neurologiska skador från långsiktiga diabetes frågor
 • Dålig blodförsörjning till penis som ett resultatet av kardiovaskulära sjukdomar
 • Läkemedelsbehandlingar
 • Operationer av prostata (för att vara mer exakt, för cancer)
 • Endokrina systemproblem
 • Problem i ryggraden
 • Hormonella problem
 • Alkoholism, drogmissbruk, kedja rökning

Erektil dysfunktion hos vuxna

Erektil dysfunktion hos vuxna kan också vara en av de tidiga tecknen på ett medicinskt problem som du kan vara omedvetna om.

De fysiska och psykiska skäl är beroende av varandra. Endast en specialist kan hitta vad som orsakade denna sjukdom.

Nästan alla behöver en snabb lösning på sina problem. Vi vill inte spendera dagar eller månader gör olika tester och se ett antal specialister som råd av våra husläkare ta reda på vi är vid god hälsa. Och vad händer om du bara vill ha en större penis, ett bättre sexliv, en bättre kontroll över din erektion för att vara en all-sätt bättre älskare?

Lyckligtvis finns det några lösningar nuförtiden.

Erektil dysfunktion behandlingar

Du kan använda kirurgisk behandling. Detta kan emellertid vara både kostsamt och farligt. Ingen att vara en lämplig person skulle kasta bort fyra tusen dollar bara för att få ett skadade organ och ett liv i sorg.

Ett sätt för behandling av erektil dysfunktion hos vuxna är att använda penis pumpar. Men minns att denna enhet är farliga. Du kommer säkert få det önskade resultatet med vakuum men du måste se till att allt utförs korrekt som du inte vill göra några misstag som kommer för att skada på penis. Inte hoppas att förstora din penis med hjälp av den.

Och slutligen finns det penis enheter, som fungerar genom att tvinga bindväven. I detta fall produceras antal celler ökar vilket förbättrar manliga erektion och förhindra dysfunktioner. Så för nu är det den säkraste förbättring produkten på marknaden. Men förvänta dig penis enheter att leverera resultat över en natt! De är oförmögna att sådana underverk som köper dem idag och få en längre och starkare penis av nästa morgon.

Du kommer att behöva spendera tid och investera betydande ansträngningar för att uppnå önskat resultat. Men du kommer att älska det!

Läs real recensioner i penis enheter forum 


comments powered by Disqus