Startsida  /   Manlig hälsa  /  Midlife Crisis och Andropause

Medelålders kris och Andropause

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-08-30)
Medelålders kris och Andropause 

Midlife Crisis

När män ser det energin av ungdom och manlig styrka avtar som de når 40 de upplever blandade känslor. När det gäller de fysiska faktorerna har de håravfall, sömnsvårigheter, problem med minne, etc. Sådana saker värre och försämras situationen. De förlust motivation, känner mig irriterad och tröttnar snart. I vissa fall kan de genomgår hyperhidros och ansiktsbehandling rodnad, problem med vikt, muskler och värk. Erektil dysfunktion är ett annat obehagliga symptom. Resultatet av det är depression.

Andropause

Nästan varje man i hans medelålders kris kommer att uppleva minst en av ovanstående symptom. Graden av de ovan problem effekt kan variera, men ofta det är helt förödande. Andropause är ett klimakteriet-liknande tillstånd i åldrande män. Det finns fysiska orsaker till detta tillstånd och det händer när testosteron nivån minskar lite. Denna process börjar vid ca 30 och då finns det 10% nedgång varje decennium. Eftersom testosteron är ett hormon som hjälper till att upprätthålla sexuella libido, sperma skapande, genitala och kroppshår, muskelmassa och benvävnad, framträder konsekvenserna av andropause gradvis som en person blir äldre.

Denna kris i livet påverkar män och deras livskvalitet som minskar som kroppen blir äldre. Dessutom kan det ta till osteoporos och hjärtat problem. Detta är upp till dig att avgöra om du vill underlätta villkora och utrota de symtom på andropause. Personen bör följa den strategi som förenar olika aspekter såsom kost, stress kontroll, minskning av tobak och alkohol intag.

Behandling av Andropause

Även om du inte kommer hitta ett botemedel för ditt medelålderskris, kan du göra din livskvalitet bättre med hjälp av andropause behandling produktersom kan hjälpa dig i din kamp med andropause konsekvenser. De mest populära erektion medel produceras i form av penis piller. De kan medföra positiva förändringar i ditt sexliv, som hjälper dig att förbättra kvaliteten på ditt liv i allmänhet. Tro inte de som anser att sådana piller inte är värt de pengar som spenderas.

Det är viktigt eftersom sex är en drivande kraft som påverkar våra liv och vår relation. Sex förbinds nära med känslor och vi kan inte ta det separat. Kvinnor föredrar män som är starka och bra på sängen. De vill ha sina män att ha sexuella vigör. Och naturligtvis de är inte ivriga att tillbringa sina liv med de män som lider av andropause och dess konsekvenser.

Även om alla män vill vara sexuellt stark, har många män svårt att köpa andropause behandling produkter som de inte känner sig bekväm att göra det eller de anser att det är kränkande för sitt ego och sin manlighet. Lyckligtvis kan idag många män acceptera att de kanske behöver lite hjälp och vill köpa dessa produkter.

Andropause behandling produkter bidra till att förbättra situationen från olika punkter. Först och främst bidrar de till att övervinna andropause. Sedan förbättra de det sexuella livet för en människa. Använda det. män har bättre erektion, och den omkrets och längd är också bättre. Tredje: Mycket viktigt är att en människas hälsa också förbättras. Fjärde: blodflödet blir bättre, vilket leder till förbättrade cirkulationen i bäckenområdet. Och sist men inte minst är att de manliga libido enhancement produkterna göra underverk med en relation, eftersom kön är en grund för det. Det är helt klart varför fler och fler män börjar lita på piller och använder dem ofta.

Hitta de bästa penis piller 


comments powered by Disqus