Startsida  /   Hälsa och skönhet  /  Hur bli av med akne på kroppen

Hur bli av akne på kroppen

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Jennifer Greenwood (2016-06-15)
Hur bli av akne på kroppen Det är inte så lätt att bli av med någon akne. Speciellt om det är en kropp akne (bland det, rygg akne är kända för att vara den svåraste att utrota och hals acne är den mest smärtsamma). Nu olika akne behandling läkemedel har utvecklats, men naturligtvis inte alla av dem kan vara till hjälp i ett enskilt fall. Till exempel föreslår gamla medicin att smeta finnar med sap av ört.

Akne behandling läkemedel

Hur man bli av med acne på kroppen? Många källor föreslår bota akne med salicylsyra. Det finns också speciella krämer som säljs i drog-butiker och som du kan också prova. En annan välkänd ingrediens som ofta används i akne behandling läkemedel är bensoylperoxid, som kan användas till att torka din skadad hud.

Ofta bra resultat uppnås genom tillämpning av bensoylperoxid eller salicylsyra för torka acnes och sedan smetar med krämer som innehåller alpha-syror - dessa krämer hjälp för att torka bort döda hudceller, som förhindrar uttorkning av huden). Tyvärr tar dessa kemikalier ofta farliga biverkningar: irritationer och utslag.

Det finns naturliga akne behandling läkemedel för att bota akne på kroppen. Dessa produkter finns i form av piller som behandlar akne från insidan och krämer att tydliga hud från utanför. Dessa akne behandling läkemedel är absolut säkra men ofta hjälpa långsammare sedan receptbelagda läkemedel.

Till exempel en lidande kan märka första förbättring efter den första tillämpningen av bensoylperoxid, och det kan ta några dagar för naturliga akne produkt som hjälper. Massor av kropp akne drabbade föredrar fortfarande, naturlig akne behandling läkemedel eftersom de behandla akne på kroppen utan biverkningar.

Det finns också särskilda organ tvättar utformad för att bota akne. Blötläggning i ett varmt bad kan vara till hjälp också, särskilt om du använder de ovan nämnda tvättar.

Hur bli av med Acne på kroppen?

Det finns vissa saker som man inte ska göra med din akne på kroppen. Först, i alla fall du måste inte skrubba, pop det eller ta bort på något liknande sätt. Det enda du ska göra är att tvätta din akne och behandla det med en kräm eller annan förberedelse. Skura, poppar eller repas akne kan leda till ännu större problem med huden. Du bör också inte bära alltför tjock och grov kläder; kom ihåg att någon friktion mot kropp akne kommer att irritera den.

Men som i fallet med någon annan sjukdom som det mest effektiva sättet är inte att ta reda på hur att bli av med acne på kroppen. Det mest effektiva sättet är att förhindra akne. Det är därför du bör vara försiktig i valet av kläder för träning, har en vanlig dusch och/eller bad, var uppmärksam på din kost, särskilt om du har någon överkänslighet, i böter, titta efter din hälsa och risken att få någon acne, samt andra problem med huden, kommer att minska avsevärt.

Hitta bästa akne behandling läkemedel 


comments powered by Disqus