Startsida  /   Kvinnlig hälsa  /  Bröstlyft efter amning

Bröstrekonstruktion och lyft efter amning

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2020-10-06)
Bröstrekonstruktion och lyft efter amning 

Amning

Vad är amning? Amning är en mycket viktig del av perioden efter graviditeten och avgörande för en hälsosam utveckling av ett nyfött barn. Amning hjälper barn att utveckla starka band till modern och kan också bidra till att förbättra utvecklingen av inre organ. Bröstmjölk innehåller många vitaminer och andra viktiga näringsämnen som är kritiska för utveckling av hjärnan och nervsystemet.
Det har bekräftats i ett flertal kliniska studier att amning är den mest effektiva för att förebygga hälsofrågor och komplikationer.
Tyvärr är vikten av amning för alla barn ofta förbises. Amning är ett kraftfullt terapeutiskt verktyg och ett perfekt sätt att kommunicera mellan mor och barn.

Hur amning påverkar bröstform

Även om en dam kan vara helt nöjd med sin byst under hela sitt liv, kan denna tillfredsställelse blekna bort efter amning. Att detta händer många kvinnor är välkänt. När ptos sätter i ingen av dessa honor kan ignorera utseendet på sina bröst. Ptos är en hälsoterm men det betyder helt enkelt hängande bröst.

Ptosis after Breastfeeding
Ptos efter amning
Amning orsaka omvandling av form och ingen kvinna någonsin kunde bevara elastisk byst genom ålder. Barnbärande också kan dramatiskt ändra form, natur och storlek byst. Amning process orsakar ofta en förlorad smidighet, corny hud, och en förskjutning av bröstens körtlar.
Formerna av en kvinnas kropp och bröst inte längre ser ut som de var före graviditeten och tyvärr, dessa förändringar är inte reversibel på egen hand - om inte en kvinna börjar ta hand om sitt utseende och vill återställa ungdomlig bröst och figur.
Men med införandet av de nya teknikerna och metoder för bröst lyft, kvinnor inte längre behöver vänja sig vid sina hängiga bröst eftersom de har många sätt att bröstrekonstruktion efter amning.

Bröst återuppbyggnad

Popularitet bröstrekonstruktion växer, och bygger på den amerikanska statistiken mer än 300.000 damer begära bröstrekonstruktion kirurgi varje år. Kvinnor lockas av detta sätt att lösa problemet med dåligt bröst utseende efter amning eftersom operationen inte är mycket tidskrävande.

Breast Reconstruction Surgery
Bröst rekonstruktion Kirurgi
Inom högst 5 timmar en dam kan ha välformade byst. Det finns ingen anledning att lämna karriären under en lång tid eller oroa sig för relationerna eftersom i en vecka kvinnor börjar sin gemensamma levande om det inte finns några postkirurgiska problem. Men det finns alltid oro för vissa risker efter operationen.
Dessutom är inte alla psykologiskt beredda att välja bröstförstoring kirurgi.
Också, kostnaden är mycket hög, eftersom operationen kan behöva utföras på ett sjukhus under narkos. Förutom själva operationen är kostnaden för behandlingar efter operationen och rehabilitering ofta högre än kostnaden för enbart operationen.

En kvinna som undviker bröstkirurgi men väljer att ha ett bröstlyft har ett alternativ. Vad göra om en kvinna vill hålla sig borta från biverkningar i samband med kirurgi? De som är rädda för operation men vill ha elastiska unga bröst välja piller för naturlig brösttillväxt.

Bröst återuppbyggnad produkter

Större bröst är ofta förknippade med en mer feminin utseende, men vissa kvinnor inte kan uppnå dem på grund av naturliga åldrandeprocesser och graviditet-relaterade komplikationer.

Breast Reconstruction Options
Bröst återuppbyggnad alternativ
Låt oss granska de mest populära bröstrekonstruktion produkter som kan vara till nytta i återställandet av ungdomligt utseende kvinnliga bröst.

 • Hormonell terapi. Denna typ av bröst hälsoprodukter kan ha syntetiska hormoner i sin sammansättning. Dessa bröstförstoring hormoner kan orsaka allvarliga hälsoproblem, även cancer. Men den största faran är för det ofödda barnet och moderns reproduktiva system. Förutom, den långa tid studier av denna oprövade metod har inte genomförts ännu och det innebär att många andra biverkningar är inte omöjligt.
 • Injektioner av hormoner. Det är en mycket farlig metod för att injicera hormoner rätt in i bröstvävnaden. Du kanske märker några resultat, men biverkningarna är mycket värre. Hormon injektion kan orsaka en massiv mängd svullnad i brösten. Också, bröstvävnad som har injicerats med hormoner är mycket känslig och kan blöda ofta.
 • Bröstkirurgi. Du kan ha vävnaden ärrad och implantat kan bli skadade. Och mycket ofta bröstimplantaten är orsaken till den felaktiga diagnosen, när bröstcancer är berörda. De allvarligaste komplikationerna av kirurgisk bröstrekonstruktion är allvarlig infektion, blödning, och komplikationer från blödning.
 • Bröst Pumpar. Denna metod kan orsaka dina bröst vanställande eller till och med bröstcancer. En lång tid bröstpumpning är mycket osäkra. En studie som gjorts i Storbritannien har visat att användning av bröstpumpar under en längre tid är farligt för kvinnors hälsa. Vissa kvinnor har klagat på smärtsamma ömma bröst, som senare visade sig vara skadad från över pumpning.
 • Övningar. Särskilda bröst övningar som syftar till förbättring av bröst hälsa är ganska säker och inte dyrt, men det finns inga bevis för deras effektivitet. Medan de är fördelaktigt för den allmänna hälsan, för hjärta och blod system och förbättra kvinnans muskeltonus, de kan inte fysiskt ändra bröstvävnad eftersom det inte innehåller några muskler. Det enda sättet att förbättra bröststorleken är att öka volymen av bröstvävnader, och det är där bröstövningar misslyckas.
 • Underkläder. Det finns ett utmärkt val av behåar eller korsetter som kan göra dina bröst ser underbara bara till det ögonblick då du måste ta bort dem. De ser bra ut när du bär dem men är mycket dyra. Bär av särskilda underkläder kan ge en onormal utseende form av bröst. Det är pinsamt för många kvinnor att ta av dem under intima möten. Formen på brösten i underkläder verkar oftast mycket rund och väldefinierad, men brösten själva fortfarande stanna hängig.
 • Bröst piller. Bröst hälsa piller innehåller endast naturliga växtbaserade ingredienss. De har inte några syntetiska hormoner, eller kemikalier, eller färgämnen, eller konserveringsmedel. Bröstförstoring piller kan göra dina bröst fast, större och mer ungdomlig. Naturliga bröst hälsoprodukter kommer inte att skada dig. Alla komponenterna komma in i blodomloppet och absorberas av det, alltså bör du välja bröst hälsa produkt utan några kemiska ämnen. I fall du inte plocka en ekologisk produkt, du kan vara i riskzonen för att få ett allvarligt medicinskt problem, som cancer tumör.

Växtbaserade Bröst återuppbyggnad

Ett av de enklaste sätten att återställa bröstform efter amning eller förbättra utseendet på åldrande bröst är att välja växtbaserade bröst rekonstruktion produkter. Det är ett bra sätt för kvinnor att förbättra sin hälsa, få ett uppsving i form av friskare bröst, eller bara för att få en snygg kropp.
Produkterna är vanligtvis fyllda med växt östrogen som sägs förbättra bröstvävnad. En mer fördel med bröstrekonstruktion produkter är deras tillgänglighet - det finns inget krav på ett läkarbesök för att få dem. Bröstrekonstruktion produkter förbättra östrogennivån i en dam organism, och byst vävnader börja växa.
Breast Reconstruction Herbs
Bröst återuppbyggnad örter
De bröstförstoring produkter kan användas som en lösning för att lyfta bröst i nästan varje ålder efter puberteten. Bröstrekonstruktion produkter kan också bidra till att öka sexlusten hos de flesta kvinnor. Förutom de förändringar i utseende, bröstrekonstruktion produkter öka självkänslan hos en kvinna och kan förbättra den totala livskvaliteten.

Den gemensamma bröstrekonstruktion produkter innehåller vanligen följande växtbaserade ingredienser gör din byst större:

 • Maskros är känt för att ha en hel del växtbaserade östrogener. Du får ta dess skott eller rötter, eller båda, antingen som ett komplement eller som te. Ett annat bra motiv att använda maskros är att det ökar ens energi och gör att du lever längre. Det ger dig också lite extra uthållighet och ger dig en boost till din uthållighet, så att du kan förbättra dina träningsresultat!
 • Dong Quai rot ger dig starka fytoöstrogener, Dong Quai är källan till element som kan öka bysten. Denna rot används också som en växtbaserade behandling under menstruationen. Det hjälper till att eliminera kramper. Det finns inga vetenskapliga studier, men det har använts för att behandla några av de problem som orsakas av menstruationscykler och mensvärk.
 • Fänkål kan hjälpa dig att utveckla formen av din byst om du lägger den till en gel eller olja för byst hud. Du får också prova fänkålsdryck. Fänkål är också en sedan länge etablerad afrodisiakum eller sexuellt stimulerande. Fänkål är en viktig ingrediens i många recept av indisk mat. Det anses vara världens mest sexiga krydda.
 • Bockhornsklöver har en lång historia. Det sägs att damer från östra harems tog frön av denna växt för att öka sina bröst. Bockhornsklöver innehåller steroid prekursorer och kvinnliga hormoner. Dessa komponenter kan bidra till förbättring av vävnader i bysten. Det innehåller också stor mängd fytokemikalier som bidrar till brösttillväxten. De är alla ansvariga för tillväxten och utvecklingen av brösten efter snabb viktminskning.
 • Wild Yam används vanligtvis med bockhornsklöver på grund av dess naturliga näringsämnen. Dessa två sorters örter i kombination förbättra bröst växer. Men vad är viktigare, kan wild yam hjälpa under PMS eller behandla klimakterusproblem. I själva verket är det mycket användbart för dem som lider av klimakterusproblem. I en studie utförd av en italiensk forskare, kvinnor som hade diagnostiserats med menopausala problem och fick vilda jams förbättrade sina villkor i 57% fall och märkte färre symtom i 86% fall.
 • Pueraria Mirifica förbättrar kvinnliga funktioner, förbättrar fast byst, och kvaliteten på epidermis. Det hjälper till att omintetgöra klimakteriet syndrom, och förbättrar tillståndet i huden i den del av bysten, i synnerhet. Det har också anti-aging kvaliteter och förbättrar blodcirkulationen. Produkten är mycket populär bland kvinnor med ett brett utbud av kroppsformer och är särskilt väl lämpad för de mogna kvinnor som desperat behöver en bättre byst form.
Olika kombinationer av dessa naturliga komponenter är grundläggande för majoriteten av bröstrekonstruktion produkter. Läs etiketten medan du tar bröst piller och se till att du vet varje element i läkemedlet.
Om du väljer växtbaserade piller bröstförstoring, du kan vara säker på att din byst kommer att vara underbart fylligare, rundare, och riktigt förtjusande och stora under loppet av 30 dagar.
Och du kan känna dig säker på att resultaten kommer att vara permanent, och din byst kommer att bli större och rundare för livet!

Läs recensioner av bröstrekonstruktion piller 


comments powered by Disqus