Startsida  /   Kvinnlig hälsa  /  Bröstlyft efter amning

Bröstrekonstruktion efter amning

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Ines Obregon (2019-02-01)
Bröstrekonstruktion efter amning 

Amning

Även om en dam kan vara helt nöjda med sin byst under hela sitt liv, kan denna tillfredsställelse försvinna efter amning. När Ptos sätter in ingen av dessa kvinnor kan ignorera utseendet på sina bröst. Ptos är en term som hälsa, men det betyder helt enkelt hängiga bröst.

Amning orsaka en omvandling av form och inga kvinnliga kunde någonsin bevara elastisk byst genom ålder. Barnafödande också kan dramatiskt ändra form, karaktär och storlek av bysten. Amning processen orsakar ofta en förlorad av smidighet, corny hud och en förskjutning av bröst körtlar.

Bröstrekonstruktion

Populariteten av bröstrekonstruktion växer, och baserat på amerikansk statistik mer än 50000 damer begär rekonstruktion Bröstkirurgi varje år. Kvinnor lockas av detta sätt att lösa problemet med dålig bröst utseende efter amning eftersom operationen inte är mycket tidskrävande.

Inom max 5 timmar kan en dam ha välformade byst. Det finns ingen anledning att lämna karriären för en lång tid eller oroa förbindelserna eftersom en vecka kvinnor börjar deras gemensamma live om det finns ingen postoperativa problem. Men det finns alltid vissa risker oro efter operationen. Dessutom är inte alla psykologiskt beredd att välja Bröstförstoring kirurgi. De som är rädda för kirurgi men vill ha elastiska unga bröst välja herbal healers.

Bröst återuppbyggnad produkter

De mest populära och lätt att använda växtbaserade bröst återuppbyggnad produkter. Produkterna är oftast fyllda med växt östrogen som sägs förbättra bröstvävnad. En ytterligare fördel med bröst återuppbyggnad produkter är deras tillgänglighet - det finns inga krav för en läkare besök för att få dem. Bröst återuppbyggnad produkter öka östrogen nivå i en dam organism, och bysten vävnader start växande.

De gemensamma bröst återuppbyggnad produkterna innehåller ofta följande ingredienser för att göra din byst större:

  • Maskros är kända för att ha en hel del växtbaserade östrogener. Du kan ta dess skott eller rötter, eller båda, antingen som komplement eller som te. En annan bra motiv att använda maskros är att det ökar sin energi och gör att du lever längre.
  • Dong Quai rot ger dig starka fytoöstrogener, Dong Quai är källan till element som kan öka bysten. Denna rot används också som en växtbaserade behandling under menstruation. Det hjälper till att eliminera kramper.
  • Fänkål kan hjälpa dig att utveckla form av din byst om du lägger till en gel eller olja för byst hud. Du kan också prova fänkål drink. Fänkål är också en väletablerad afrodisiakum eller sexuellt stimulerande.
  • Bockhornsklöver har en lång historia. Det sägs att damer från östra harems tog frön av denna anläggning att öka sina bröst. Bockhornsklöver innehåller steroid prekursorer och kvinnliga hormoner. Dessa komponenter kan bidra till en förbättring av vävnader i bysten. Den innehåller också stora belopp av fytokemikalier som bidrar till bröst tillväxt.
  • Wild Yam används vanligtvis med bockhornsklöver på grund av dess naturliga näringsämnen. Dessa två typer av örter i kombination förbättra bröst växer. Men vad är viktigare, wild yam kan hjälpa under PMS eller behandla klimakteriebesvär.
  • Pueraria Mirifica förbättrar kvinnliga funktioner, förbättrar fast byst och kvalitet av epidermis. Det hjälper till att motarbeta klimakteriet syndrom, och förbättrar tillståndet i huden i avsnittet i bysten, i synnerhet. Den har anti-åldrande egenskaper och förbättrar blodcirkulationen.
Olika kombinationer av dessa naturliga komponenter är grundläggande för flesta bröst återuppbyggnad produkter. Läs etiketten medan du tar piller bröst och se till att du vet att varje element i medicinen. Om du väljer bra utvidgningen piller bröst, kan du vara säker på att din byst kommer marvelously fylligare, rundare, och riktigt härlig och stor under 30 dagar. Läs mer om bröst återuppbyggnad produkter 


comments powered by Disqus