Startsida  /   Manlig hälsa  /  Kegel övningar för män

Kegel Övningar för Män. Hur hittar man den bästa Kegel Övningar Program?

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2020-11-16)
Kegel Övningar för Män. Hur hittar man den bästa Kegel Övningar Program? 

Kegel Övningar för Män

Det kommer till mångas förvåning att lära sig att män faktiskt kan göra Kegel övningar - och att de har så många fördelar för män som de gör för kvinnor.

Idén om en Kegel övning är att stärka bäckenbotten, som är den muskulösa vävnaden som styr urinröret. Dessa muskler inkluderar pubococcygeus, puborectalis, och iliococcygeus musklerna. Tillsammans bildar de muskelgruppen "Levator Ani", som ligger på vardera sidan av bäckenet.
I dessa termer är det vettigt att nämna att vem som helst kan se resultaten av en Kegel övning.
Bäckenbotten är en viktig del av en mängd olika kroppsfunktioner ,matsmältningssystemet och könsorganen ingår. Även om detta inte är allmänt diskuteras och annonseras, Kegel övningar är fördelaktigt för manliga sexuella livet och kan bidra till att förhindra vissa sexuella dysfunktioner och även bidra till att förbättra erektioner och förstora penis!

Fördelar med Kegel Övningar För Män

Kegel övningar har relativt samma fördelar för alla ,trots kön.

Benefits of Kegel Exercises For Men
Fördelar med Kegel Övningar För Män
Det finns dock många faktorer som kan försvaga en mans bäckenbotten som bara inte skulle inträffa i en biologiskt kvinnlig kropp, där Kegel övningar skulle påverka och hjälpa män mer än kvinnor.
Till exempel, prostata frågor eller avlägsnande kommer att försvaga bäckenbotten.

Hur man börjar Kegel Övningar

Om du vill börja göra Kegel övningar, är det viktigt att först hitta rätt muskler att arbeta, vilket kan vara lite förvirrande.

För att hitta bäckenbottenmuskulaturen, försök att stoppa dig själv mitt i urinera genom att dra åt bäckenbotten, eller de muskler du använder för att stoppa dig själv från att flacka.

De muskler som används för att utföra dessa manövrar är de muskler du vill fokusera på när du gör Kegel övningar - de är din bäckenbotten!

Pelvic Floor Muscles
BäckenbottenMuskler
Det ska kännas som en åtdragning av basen av bäckenet, som om din nedre bäckenet suger sig upp och in i kroppen.
Att veta hur man aktiverar och rikta dem är nyckeln till korrekt gör Kegel övningar.
Prova några övningsomgångar av åtdragning och släppa för att bekanta dig med åtgärden och hur det känns.

Hur man gör Kegel Övningar

När du har hittat din bäckenbottenmuskulaturen och vet hur man kontrakterar dem, kan du komma igång på din Kegel övningar.

De flesta Kegel övningar är ganska enkla när du är bekant med din bäckenbotten, och innebär exakt vad vi redan har gått över: en sammandragning och en release.

  • För att komma igång, hitta en bekväm position. De flesta nybörjare tycker att det är lättare att öva liggande eller sittande, men Kegel övningar kan göras i alla positioner.
  • Andas ut helt så att dina lungor är tomma.
  • På din inhalera, kontrakt din bäckenbottenmusklerna och hålla dem tätt. I början kan du hålla i ca 3 sekunder, och släpp på din andas ut. När bäckenbotten blir starkare kan du börja förlänga dina rymmer upp till 10 sekunder eller mer (som du tycker passar), och släppa i ytterligare 10 sekunder.
Kom ihåg, på dessa längre håller, du vill ta några inhalerar och andas ut i mitten av dina sammandragningar.
Länka din Kegel övningar med andan kommer att göra rörelsen mer flytande och bidra till att få mer energi i bäckenområdet.

För att fullända din Kegel-träning, försök att inte spänna några andra muskler, såsom buken, låren eller skinkorna. Inriktning bäckenbotten - och endast bäckenbotten - hjälper dig att lära dig att använda dessa specifika muskler mer medvetet och separera från resten av kroppen.
Helst kommer du vill göra ca 10 reps av contraction / release duo, och 3 uppsättningar av dessa 10 reps dagligen för att få bästa resultat.
Den viktigaste delen, när du väljer att göra dem, är att göra Kegel övningar en del av din dagliga rutin, för att se de resultat du önskar.

När du ser resultat av Kegel Övningar

Om du aktivt gör din dagliga Kegel övningar, kommer du förmodligen se resultat inom de första veckorna. Men för vissa kan detta ta upp till några månader.
Ha tålamod och håll motivation att hålla din rytm, och du kommer att dra nytta av dem.

Be din läkare om hjälp

Ask Your Doctor for Help
Be din läkare om hjälp
Om du inte är säker på om du gör din Kegel övningar korrekt, eller om du bara vill ha en djupare titt in i bäckenbotten, fråga din läkare.
Inte bara kan de ge dina professionella tips på din unika kropp, men de har tillgång till biofeedback teknik.
Biofeedback utbildning, i detta fall, består av en liten sond i ändtarmen medan du gör din Kegel övningar, som kommer att spåra vilka muskler aktiveras, och vilka som behöver hjälp. Det kommer att visa din totala bäckenaktivitet.

Detta kan vara särskilt användbart om du lider av något av de villkor som anges nedan.

Kegel Övningar För Överaktiv Blåsan

Kegel övningar kan vara särskilt effektiv om du lider av en överaktiv blåsa, urinläckage, eller uppmana inkontinens.

Kegel Exercises For Overactive Bladder
Kegel Övningar För Överaktiv Blåsan
I stärka din bäckenbotten, du tränar din kropp och de muskler som styr urinröret, som är muskeln som gör att urinen att passera, och håller den från att passera.
Om dessa muskler är svaga, din kropp har liten eller ingen kontroll över urinrörets öppning, vilket gör det svårt att kontrollera urinering.
Isolera bäckenbotten kommer att ge dig mer kontroll över din urinering och träna musklerna att kontrakt och släppa urin endast vid behov. Examen till längre håller i din Kegel övningar, för 10-20 sekunder, med samma mängd vilotid i mellan, kommer att ge dig de bästa resultaten.

Kegel övningar för erektil dysfunktion

Om du lider av erektil dysfunktion, Kegel övningar kan gynna dig, alltför!

Kegel Exercises For Erectile Dysfunction
Kegel övningar för erektil dysfunktion
Överraskande, din bäckenbottenmuskulaturen spelar också en roll i att utveckla och hålla en erektion - dessa muskler aktiveras samtidigt som blodet rusar till din penis.
Det är en vanlig missuppfattning att din penis fungerar som en muskel. Den "kärlek muskel" är faktiskt bara bäckenbotten.
Om du någonsin kunnat höja och sänka din penis medan erigerad, musklerna du isolerar är faktiskt din bäckenbottenmuskulaturen!

Vissa har även rapporterat mer intensiva orgasmer efter att stärka bäckenbotten. Sammandragningar i din Kegel övningar för erektil dysfunktion bör pågå ca 8 sekunder, med ungefär en 8 sekunders vila i mellan.

Kegel övningar för tidig utlösning

Om du befinner dig ejakulerande tidigare än önskat under samlag, kan din bäckenbottenmuskulaturen vara att skylla. Många studier visar att majoriteten av män som gör regelbundna Kegel övningar ser en övergripande förbättring av deras sexuella prestation.

Mycket som de arbetar för att kontrollera urinering och tarmrörelser, bäckenbottenmuskulaturen kontroll utlösning också. De arbetar som en levee som, när den är stark, kan hålla mycket längre.
I denna mening är det inte förvånande att en svag bäckenbotten inte kommer att vara effektiva för att behålla utlösning.
Kort sagt, du har mer total kontroll över dina könsorgan med regelbundna och repetitiva Kegel övningar - och tack vare detta kommer ditt sexliv bara bli bättre och bättre. För att behandla detta, de flesta män tycker att arbeta snabbt Kegels snarare än långsam håller fungerar bäst. For Kegels består av snabba sammandragningar och släpp, med en hastighet av ungefär en uppsättning per sekund, för 10 repetitioner.

Detta kommer att bli svårare om du är nyare till Kegel övningar, så börja med den långsamma håller och släpper att starta, att bekanta dig med de åtgärder och muskler inblandade. Du kan så småningom göra en blandning av snabba och långsamma Kegels, som kan ge din bäckenbottenmuskulaturen mer uthållighet och uthållighet.

Kegel Övningar För Hemorrojder

En huvudorsak till hemorrojder är påfrestning på den nedre ändtarmen på grund av överaktivt tryck under tarmrörelser.

Kegel Exercises For Hemorrhoids
Kegel Övningar För Hemorrojder
Liksom alla muskler, om skjuts för långt när styrka och / eller fingerfärdighet bara inte är där ännu, du kommer sannolikt att skada den.
Stärka musklerna som styr ändtarmen - som utgör en del av bäckenbotten - kommer att göra passerar tarmrörelser lättare, och bidra till att förhindra hemorrojder bildas.
Men, Kegel övningar kommer inte att göra befintliga hemorrojder försvinna. De bör inte behandlas som hemorrojder behandlingsalternativ. För det behöver du mer intensivvård. Vad Kegels kommer att göra gäller strikt som en förebyggande åtgärd.

Hålla din Kegels i ca 10 sekunder här - eller, arbetar till 10 sekunder som ett mål - med lika vilar i mellan, kommer att ge dig stöd.

Kegel Övningar Program

Kegel övningar för män är säkrare och mindre kostsamma då piller eller de kirurgiska ingrepp. Men du bör hitta ett program som verkligen fungerar. Det finns vissa saker du bör tänka på.

Naturligtvis är inte alla program verkligen hjälpsam. Du kan betala pengar och få ingenting. Och du också kan hitta gratis program som författare insisterar på deras användbarhet.

Hur man väljer Kegel Övningar Program för män?

Alla älskar billiga erbjudanden och fynd, och när de inte kan förvärva en specifik sak utan kostnad, de vill få ett bättre erbjudande. Hälso-tekniker är desamma och du kanske vill leta efter billiga och även helt gratis program. Vi önskar alla ha ett bra köp.
När produkten kan påverka din hälsa då är det mycket viktigt att titta närmare på vad du ska förvärva. Varför inte riskera din hälsa? Detta är en av de viktigaste sakerna vi har.
Ett växande antal organisationer skapar hälsolösningar som teoretiskt stöd för att förbättra personens fysiska hälsa, motivation, styrka, sexualdrift och även hjälpa förstora penis! Varje företag kommer att deklarera sin produkt kommer säkert att fungera bra. Men mycket ofta mäns drömmar och förväntningar bara används av dessa företag att göra en vinst på dem.

Best Kegel Exercises Program
Bästa Kegel Övningar Program
I fall du verkligen behöver förbättra din sexuella prestation, och du är beredd att ägna den erforderliga ansträngning och tid, ignorera allt som fri rättegång lösningar, det du behöver är en helt naturlig, riskfri och testade Kegel övningar program för män.

Bästa Kegel Övningar Program

Hur man väljer den bästa Kegel övningar program för män?

  • Det första viktiga i att välja den bästa Kegel övningar program är den typ av utbildning. Du skulle bättre ta den som är i video. Dessa program ger dig en möjlighet att titta på hur övningarna görs och du kan enkelt göra dem rätt. Som regel, gratis Kegel övningar program finns i text version bara.
  • Försök ta reda på vilka resultat kommer övningen medföra. Det finns ingen anledning att spendera din tid på att öva om inga bevisade resultat kan uppnås. Endast ett fåtal Kegel övningar program kan garantera framgång. Välj de som stöds av vissa medicinska experter. Det bör nämnas att fria Kegel övningar program inte kan godkännas av medicinska experter eller stöds av kliniska prövningar.
  • Kostnaden för programmet är viktigt också, och priserna är så olika att det är lätt att bli förvirrad. Och här bör du komma ihåg de två punkter som redan nämnts. Spelar ingen roll hur lågt priset är, programmet utan de två punkterna ovan är inte en bra en.
  • Varje program måste ge effekt. När kunderna får pengarna tillbaka garanti då finns det fler möjligheter att få vad du behöver. Du kan få försäkran, till exempel, att pengar delvis kommer att returneras när det utlovade resultatet inte uppnås (ytterligare inches inom 2 månader, till exempel). Det finns ingen anledning att betala för något som inte ger framgång för din behandling.
  • Trots det faktum att du kommer att göra övningarna själv, en kund supportsystem är önskvärt som du kan behöva lite hjälp eller dina frågor besvarade. Gratis Kegel övningar program inte har någon professionell support. Försök att inte använda deras VANLIGA frågor och medlemsforum; de är oftast övervakas av människor utan medicinsk utbildning, så de har inget ansvar för sina råd och svar.

Kegel Övningar för Män. Sammanfattning.

Om du önskar att göra programmet effektivt så ska det svara på rad krav. När det inte finns någon komponent då är det svårare att uppnå framgången.
Om ett program du använder är säker och bevisad av experter, kommer du att ha några biverkningar, men verkliga resultat bara. Så försök och få all information om programmet du har möjlighet att hitta.
Om du önskar att ha ett trovärdigt program, då kan du läsa en Kegel övningar forum där rätt program kommer att rådas för dig. Programmen granskas där av kunder. Vilka är de mest rekommenderade? Ta hänsyn till denna info och gör ett val.

Hitta de bästa Kegel övningarna i detta forum 


comments powered by Disqus