Startsida  /   Manlig hälsa  /  Öka sperma utan medicin

Öka sperma produktionen utan medicin

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-02-14)
Öka sperma produktionen utan medicin Hur man kan öka sperma produktionen utan medicin? En stor del av dessa läkemedel är växtbaserade men som innehåller potentiellt farliga ingredienser som Yohimbe till exempel (barken av afrikanska Yohimbe träd). De är också alltför dyra om du skulle vilja använda dem regelbundet. Så kommer det vara bättre att hitta ett annat effektivt sätt att öka sperma produktionen.

Hur öka sperma produktionen utan medicin?

Växtbaserade livsmedel och kosttillskott som pumpafrön och Sågpalmetto kan hjälpa dig att stödja din fertilitet och prostata hälsa, medan zink kan förbättra kvaliteten på och mängden spermier. Du behöver dock inte kostsamma tabletter att öka sperma produktionen!

Är det möjligt att öka sperma utan medicin? Om du gör några övningar regelbundet, är det fullt möjligt.
Exempel på sådan teknik är PC (bäckenbottenmuskulatur) övningar (även känd som ”Kegels”).
De kan vara användbart om en man vill öka sperma produktionen. Dessa sperma övningar rapporteras att öka manliga fertiliy och även manliga orgasmer!

Låg sperma produktionen

Många tror att låga sperma produktionen inte är behandlingsbar. Detta faktum är dock inte riktigt alls som låg sperma produktionen kan ibland behandlas med föreskrivna mediciner, hälsosam kost och förändra vår livsstil.

Low Semen Production is Treatable with Simple Lifestyle Changes
Låg sperma produktionen är Treatable med enkla livsstilsförändringar
Det finns några enkla livsstilsförändringar som hjälper dig att snabbt öka sperma produktionen:

 • Att vara fysiskt aktiv och motionera regelbundet är ett stort steg mot att förbättra alla aspekter av sexliv.
 • En hälsosam kost främst består av frukt och grönsaker samt dricka mycket vatten kan hjälpa också.
 • Mejeriprodukter är kända för att hjälpa män producera mer sperma.
 • Att veta att ca 95% av sperma volym tillhör vatten, förstår du tydligt att bristen på vatten i kroppen minskar synbart din spermieproduktionen.
 • Frekvensen av din utlösningar kan bestämma volymen av sperma som du producerar. Det är en annan viktig faktor. Om du har samlag 2 - 3 gånger om dagen, blir mängden sperma mycket mindre än det är när du har bara en orgasm om dagen.
 • Men inte uppleva sexuell kontinens längre än 3 dagar. Det hjälper inte till att öka din sperma volym; Detta är bara en fördom. Avhållsamhet tillsammans med kantning tekniker kan fungera bra och du kommer att ha bra sperma utlösning.

Hur man kan förbättra fertiliteten och öka sperma produktionen?

Vi alla är bekanta med det faktum att det är på grund av fertiliteten hos en man som han är kapabel att återge naturligt. Rapporter finns det låga sperma produktionen som är numera en växande fråga, påverkar om en i varje sex par. Studier har också funnit att en i alla tre fall av infertilitet beror på den låga fertilitetsproblem som orsakas av låg sperma produktionen i manliga partner.

How to Improve Male Fertility and Increase Semen Production
Lär dig att förbättra manlig fertilitet och öka sperma produktionen
Här är några sätt att hjälpa män förbättra fertilitet och öka sperma produktionen:

 • Träna regelbundet - det finns studier som visar att motion inte bara höjer testosteron i manliga men också förbättra deras förtroende samt fysisk prestation. Viss forskning visar också att dessa män tenderar att ha bättre sperma kvalitet och högre testosteronnivåer som motionerar regelbundet jämfört med dem som är inaktiva. Det är alltid rekommenderat att göra motion regelbundet eftersom det håller kroppen passa och hjälp att förbättra sperma kvalitet.

  Dock bör man undvika för mycket motion som det kan potentiellt minska testosteron nivå och har motsatt effekt.
  Dem som vill förbättra sin fertilitet utan gör övning på regelbunden basis bör fokusera på att vara fysiskt aktiv genom att göra måttlig övningar för att öka spermiernas kvalitet och kvantitet.
 • Minimera stress genom att hålla dig avslappnad - Stress kan negativt påverka din fertilitet och minska din sexuell tillfredsställelse. Långvarig stress höjer ofta kortisol hormon som ytterligare negativt effekter testosteron nivå i manlign. Testosteron nivån i människan tenderar att minska kraftigt när kortisol går upp. Det är därför nödvändigt att göra vissa avslappningsövningar för att sänka ner stressnivån och hålla allt under kontroll.
  Man kan fokusera på stress management aktiviteter som meditation, promenader i parken, umgås med vänner eller familjemedlemmar, träning osv
 • Försök Puncturevine - Puncturevine är en medicinsk ört som kallas även för Tribulus Terrestris. Det används ofta för att förbättra fertiliteten hos hanar. Läkare rekommenderar att för att förbättra libido och erektil funktion tar 6 gram Tribulus roten på daglig basis för tidsperiod på 2-3 månader är mycket fördelaktigt. Studier visar också att Puncturevine inte höja testosteron nivå men det någon gång kan öka tillväxten av libido-främja celler.
 • Förbrukar mer av D-Vitamin - enligt medicinska studier, D-Vitamin är det bästa näringsämne som hjälper till att öka testosteron nivån och förbättra manlig fertilitet. De personer som har brist på vitamin D tenderar att ha lägre testosteron nivå. Om fakta är att bli trodd, förutsätts att ta 3000 IU av vitamin D3 dagligen för tidsperiod på 10-12 månader kan öka testosteronhalten hos män med 25%.
 • Få tillräckligt med Vitamin C - till skillnad från D-vitamin som bidrar till att öka nivån av testosteron hos män, C-vitamin bör konsumeras som den avsevärt förbättrar spermiernas rörlighet och spermieantal. Regelbunden konsumtion av C-vitamin hjälper också till att minska tillväxten av deformerade sädesceller som påverkar den manliga fertiliteten. Det är också funnit att oxidativ stress och reaktiva syreradikaler (ROS) när du når en skadlig nivå i kroppen kan leda till infertilitet hos män.

  Därför för att hålla saker under kontroll, adekvat intag av C-vitamin antioxidanter kan vara till hjälp för att motverka de skadliga effekterna av vissa frågor.
  Om någon vill öka spermier rörlighet tillsammans med spermieantal, rekommenderas tar 1000 mg C-vitamin dagligen i minst 2 månader.
 • Försök att öka konsumtionen av zink i mat - zink är en enastående mineral som är nödvändigt för god tillväxt och underhåll av kroppen. Zink är fördelaktigt för människor som bidrar till väl fungerande immunsystemet, bota sköldkörtel, sårläkning, blodets koagulering och mycket mer. Mineralet förekommer i höga halter i animaliska livsmedel som ägg, fisk, kött och skaldjur.

  Rapporter tyder på att brist på zink eller låg zink status är associerat med dålig spermiekvalitet, låg nivå av testosteron och manlig infertilitet.
  De som lider av låg zink i kroppen bör öka konsumtionen av zink kosttillskott för att öka testosteron nivån samt spermieantal.
 • Undvik alkohol - tunga intag av alkohol är ansvarig för att minska testosteron nivå och sänka ner kvaliteten på sperma. Bortsett från att konsumera alkohol i berusande kvantitet på regelbunden basis kan skada inre organ samt leda till andra komplikationer.
 • Överväga Ashwagandha - Ashwagandha är en medicinalväxt som hjälper till att öka testosteronhalten i male och förbättra manlig fertilitet. Det är mestadels, konsumeras av män som lider av problem som låg spermie räknas eller infertilitet eller spermier rörlighet. Några andra fördelar inkluderar minskad kortisol nivå, minskat blodsocker nivå, minskad stress & ångest, öka i muskelmassa och styrka, öka fertiliteten hos män etc.
 • Mellanmål på valnötter - bör man försöka äta mat som är rik på antioxidanter såsom valnötter, hallon, äpplen, spenat, broccoli, kål, aubergine etc. Sådan typ av livsmedel bidrar till att öka både spermiernas kvalitet och kvantitet.

Övningar för att öka spermier kvalitet och kvantitet

Kantning är ett särskilt förfarande när du uppnå den orgasmic punkten och slutar i stället för utlösning. Flera sådana avbrott under sex eller onani kommer att följas av en stor belastning och imponerande chanserna för befruktning! Dessa övningar är utformade för att öka spermiernas kvalitet och kvantitet: kegels, kantning och även yogaövningar. Dessa övningar kommer att visa dig sex som du aldrig har upplevt!

Det är lätt att följa guider som innehåller information om övningar med steg för steg guider att öka spermiernas kvalitet och kvantitet och på så sätt förbättra fertilitet, manlig potens och libido.
Konsekvent utövar gör det möjligt att öka den genomsnittliga ejakulat 1,5-4ml till imponerande mängden över 10ml.
En bra övningar program kan även inkludera ytterligare information på några prisvärda kosttillskott och livsmedel som du kan köpa, som kan överträffa resultatet av eventuella befintliga piller att förbättra sperma produktionen, men på mindre bekostnad.

Yogaövningar för att öka sperma produktionen

Yoga Exercises to Increase Semen Production
Yogaövningar för att öka sperma produktionen
Dessutom finns det många yogaövningar för att öka sperma produktionen. Dessa är de viktigaste som kommer att förbättra spermiernas kvalitet och kvantitet:

 • Agnisaar Kriya - det anses vara en av de äldsta och det mest fördelaktiga poses i yoga som direkt bidrar till att öka spermieantal och spermiekvalitet.
 • Sethubandhasana - Sethubandhasana hållning hjälper till att öka rörlighet spermier i male samt förbättra bäcken blodcirkulationen i kroppen. Gör det tidigt på morgonen på daglig basis kan också öka testosteron nivån och hjälpa till att hålla kroppen intakt.
 • Surya Namaskara - en av de stora asan i yoga är den Surya namaskara. Denna hållning förbättrar spermieantal inte bara utan hjälper också till att förbättra blodcirkulationen i kroppen.
 • Pranayama - Pranayama hjälper till att minimera den största orsaken till infertilitet hos män dvs Stress. Regelbunden öva denna hållning kan bidra till att minimera stressnivån och få tillfredsställelse.
 • Ardha Matsyendrasana - detta inlägg till skillnad från andra yoga pose hjälp öka spermieantal och spermiekvalitet. Hållningen bidrar också till rörligheten för midjan och ryggen.

Slutsats

Låg sperma produktionen är de stora frågorna som ofta nöd män och deras partners. Dock med främjande av teknik samt medicinsk vetenskap, kan låg sperma produktionen botas genom antagande av vissa åtgärder.

Du kan be om receptbelagda läkemedel från läkare att få saker under kontroll eller ens hitta yogaövningar öka sperma produktionen. Vi kan även rekommendera att välja naturliga produkter för att öka utlösning. De hjälper dig snabbt öka sperma produktionen utan biverkningar av receptbelagda mediciner!

Hitta naturliga produkter för att öka utlösning 


comments powered by Disqus