Hälso- och sjukvårdscenter

Hälso- och sjukvårdscenter

Det internationella hälsonätverket

Startsida  /   Manlig hälsa  /  Öka sperma utan medicin

Öka sperma utan medicin

Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

Öka sperma utan medicin

Förbättra manlig fertilitet

Tro det eller ej, är det möjligt att förbättra manlig fertilitet. Ja, det är möjligt att öka chanserna för befruktning för nästan varje människa. Detta kräver inte några specifika kunskaper, vilket är goda nyheter för män drömmer om barn. Manlig fertilitet avgörs av antalet sperma celler en man har under en utlösning. Det finns en hel del medicinprodukter på marknaden idag det löftet en effekt av ökad sperma.

Öka sperma utan medicin

En stor del av dessa mediciner är växtbaserade men som innehåller potentiellt farliga ingredienser som Yohimbe till exempel (barken av afrikanska Yohimbe träd). De är också alltför dyrt om du vill använda dem regelbundet. Så ska det vara bättre att hitta ett annat effektivt sätt att öka sperma räkna. Växtbaserade livsmedel och kosttillskott som pumpafrön och Sågpalmetto kan hjälpa er att stödja din fertilitet och prostata hälsa, medan zink kan förbättra kvaliteten på och mängden spermier. Du behöver dock inte dyra tabletter för att öka sperma räkna!

Är det möjligt att öka sperma utan medicin? Om du gör några övningar regelbundet, är det fullt möjligt. Exempel på sådan teknik är PC (bäckenbottenmuskulatur) övningar (Kegels). De kan vara användbart om en man vill öka sperma räkna. Dessa sperma övningar rapporteras att öka manliga fertiliy och även öka manliga orgasmer! Att vara fysiskt aktiv och motionerar regelbundet är ett stort steg mot att förbättra alla aspekter av sexliv. En hälsosam kost främst består av frukt och grönsaker samt dricka mycket vatten kan hjälpa också. Mejeriprodukter är kända för att hjälpa män att producera mer sperma. Att veta att cirka 95% av sperma volym tillhör vatten, förstår du tydligt att bristen på vatten i kroppen kommer att synligt minska din belastning storlek.

Frekvensen av din utlösningar kan bestämma den volym av sperma som du producerar. Det är en annan viktig faktor. Om du har samlag 2 - 3 gånger om dagen, kommer att mängden sperma vara mycket mindre än det är när du har bara en orgasm om dagen. Men inte upplever sexuell kontinens längre än för 3 dagar. Det hjälper inte för att öka sperma volymen; Detta är bara en fördom. Abstinens vid sidan med kantning tekniker kan fungera bra och du kommer att ha bra sperma utlösning.

Kantning är ett särskilt förfarande när du uppnå den orgasmic punkten och slutar i stället för utlösning. Flera sådana avbrott under sex eller onani kommer att följas av en stor belastning och imponerande chanserna för befruktning! Sperma övningar, kegels, kantskärning och alla som nämns ovan kommer att visa dig sex du aldrig har upplevt.

Sperma övningar

Det är lätt att följa guider som innehåller information om sperma övningar med steg för steg guider att öka sperma och på så sätt förbättra manlig fertilitet. Konsekvent träning gör det möjligt att öka genomsnittligt ejakulat belopp av 1,5-4ml imponerande mängden över 10ml. Ett bra sperma övningar program kan även inkludera ytterligare information om några prisvärda kosttillskott och livsmedel du kan köpa, som kan överträffa resultatet av några befintliga piller utvidga sperma volym, men på mindre bekostnad.

Hitta de bästa övningarna för män 


comments powered by Disqus