Hälso- och sjukvårdscenter

Hälso- och sjukvårdscenter

Det internationella hälsonätverket

Startsida  /   Manlig hälsa  /  Livsmedel som förbättrar sex

Livsmedel som förbättrar kön

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Lucas Botin (2019-02-01)
Livsmedel som förbättrar kön Mat kan påverka din sexuella liv mycket. Innan en tung middag Tänk på eventuella problem kan du ha. Genom att välja rätt mat kan du öka sexuell lust eller förbättra kvaliteten på kön. Dessutom, vissa typer av mat kan hjälpa dig glömma sexuella dysfunktioner. Lukten av vissa livsmedel kan stimulera sexuell lust.

 • Jordgubbar

  Den bästa hälsofördelar av jordgubbar är deras afrodisiakisk funktioner. Dessa bär är en bra källa till kalium, som hjälper dig att förbättra blodflödet till din penis och öka erektion.
 • Ostron

  Det är inte för inte ostron bedöms mycket för att vara bra motivationsfaktorer. De innehåller zink, B6, vilket är bra för testosteron. Deras brist leder till låg sexlust.
 • Lax

  Samtidigt som den förbrukar fet lax, får din organism värdefulla omega-3 fettsyror. Som ett resultat, ditt blod blir mindre klibbigt och kan enkelt flöde till alla delar av kroppen, inklusive penis. Lax och annan fet fisk som makrill, tonfisk och öring kan hjälpa dig att förbättra sexliv om ätit regelbundet.
 • Vin

  Rött vin förser dig med tillräckligt antioxidant fytokemiska resveratrol, substansen, som är bra för sex, som förbättrar tillståndet i dina artärer och möjliggör produktion av kväveoxid. Kväveoxid gör artärerna till wide, och på det sättet "det lilla blå pillret" fungerar för att behandla erektionsproblem. Men eftersom den anti impotens medicinen fokuserar bara på mycket små kapillärer, resveratrol kan expandera artärer också. Ändå, för mycket vin kommer att göra inte bra heller. För att nå optimalt resultat stoppet på en eller två glasögon - annars måste du möta de motsatt effekten.
 • Kaffe

  Förbättrade blodflödet, ökad ämnesomsättning, pumpa blod - allt detta härrör från koffein för din favorit Java blandning kan hjälpa dig att lyckas slå dina erektionsproblem.
 • Trädgård lök

  Du rekommenderas att äta tillräckligt med lök och vitlök, eftersom de innehåller allicin. Detta ämne hjälper dig att förbättra sexliv, eftersom det gör blodet mindre klibbiga och förbättrar dess omsättning, samt förhindrar bildandet av träskor och blodproppar. Du är orolig att lukten av lök kan knappast kallas sexig? Inga problem, du bör bara tugga lite persilja och pepparmynta tuggummi.
 • Chili

  Chili är en annan blodkärl expander kan krydda upp din sexuella liv och hjälper dig att få uppsving. Ha detta i åtanke varje gång ditt ansikte spolar när du äter curry. Ur anatomisk synpunkt mekanismen av hard-on är ingenting annat än hydraulik: det uppnås genom gott om ström av blod (vätskan) in i penis blodkärlen (de lilla rör). Därför är det enda som krävs för lyckad sexuell aktivitet friska blodkärl (rören) och hjärtat (pumpen).
 • Bananer

  Bananer är också bra för hjärtan. Kalium som de innehåller är bra för hälsan på många sätt. Det hjälper till att hålla ett öga på blodcirkulationen, minska sexuella dysfunktioner samtidigt hålla natrium nivå vid en normal. Kalium kan också tas emot från apelsiner eller potatis hud.
 • Körsbär

  De färgglada växt kemikalier (Antocyaner) som körsbär är så rik på skydda artären väggar från fet plack som leder till tilltäppta artärer och den främsta orsaken till åderförkalkning. Många andra färgglada bär och frukt som plommon, persikor och nektariner hjälper dig att hålla dina artärer smidig och din kärlek livet blommar.
 • Fläsk

  Fläsk är en stor källa till vitamin B1 som är användbart för ditt nervsystem. Fullkornsbröd och bönor kan också bit ut brist på B1.

Förbättra kön liv och behandla sexuell dysfunktion

Numera finns det så många alternativ att välja mellan när det gäller sexuella dysfunktioner, till exempel receptbelagda läkemedel eller växtbaserade penis piller. Dock kan du lösa problemet genom att vara försiktig i valet av vad du äter.

Du bör äta tillräckligt hälsosamma produkter som innehåller zink, omega-3 fettsyror, vitaminer, som grönsaker och frukt. Sådan diet som hjälper dig att förhindra många problem, sexuell dysfunktion bland dem är bra för hela kroppen. Undvik feta produkter samt produkter med mycket socker och natrium. De förvärra din övergripande statligt och sexuell dysfunktion också.

Hitta fler sätt att behandla sexuella störningar 


comments powered by Disqus