Startsida  /   Hälsa och skönhet  /  Örter för vuxen hudvård

Örter för vuxen hud vård

Artikel av <em>Hälso- och Sjukvårdscentret</em>Artikel av Hälso- och Sjukvårdscentret

© Jennifer Greenwood (2021-07-08)
Örter för vuxen hud vård Det finns vissa örter för vuxna hudvård med historia av användning och medicinskt bevisat resultat:

Maskros

Dandelion är ett mycket vanligt fält plantera solrosfrön gruppen som innehåller grundläggande avgiftning egenskaper, vilket gör det bra på förvaltningen av hud fläckar.

Denna vanliga byxa av våra gårdar innehåller en hel del ämnen användbara för våra kroppar: kolin, bitter föreningar, inulin, kalcium, kiselsyra, natrium, svavel och kalium som är också mycket koncentrerad till de färska bladen.

Kardborre

En välkänd kardborre, som växer naturligt i Europa, Asien och norra USA, är också en bra medicin för huden. Rötterna som bladen på kardborre har använts för att bota cancer, eksem, akne och andra hudsjukdomar i evigheter. Utöver detta, kan det göra huden smidig igen.

Krusskräppa

Krusskräppa, en gemensam brett spridda hud toner, när den kombineras med sarsaparilla, erbjuder ett botemedel för ihållande hudsjukdomar. Dess ingredienser som den sammandragande tannis och anti-mikrobiella egenskaper laxerande antrakinoner blandade med varandra för att göra hopkok av ört, värdefulla behandlar hud sjukdomar som huden psoriasis och eksem, samt hud breakouts.

Röd rudbeckia

Echinacea stärker immunförsvaret, ökar produktionen av vita blodkroppar och förbättrar cellväggarna så att virus och bakterier har liten chans att tränga in i cellerna. Med denna anläggning huden bra. Örten har spridit vilt i Amerikas förenta stater, Kanada och vissa andra länder men nu det finns också i Europa, Nordamerika och i vissa delar av Asien.

De används av mun att förstärka kroppens försvarsmekanismer och minska längden och tecken på vanliga förkylningar och influensa. Det lindrar lite hudproblem som insektsbett, eksem och psoriasis. Echinacea också hämma generation av bakterier och purulence.

Rödklöver

Denna anläggning används för att rena blodet från gifter. Det är känt som en effektiv behandlingsmetod för hudsjukdomar tack vare stora mängder av vitamin B i den. Traditionella folk läkare brukade hugga eller mosa Rödklöver blommor, annars de tillämpade den på huden direkt för att behandla inflammationer och biter av vissa insekter. Denna anläggning används numera i lotioner, krämer och andra medicinska kosmetiska produkter som hjälper till att behandla psoriasis och andra sjukdomar.

Lakrits

Om rötas i måttliga mängder, kan lakrits hjälpa dig att behandla hudinflammation och rodnad. Det finns kataplasmer med lakrits används för att behandla smittsamma sjukdomar i hud och eksem. Det används tillsammans med andra växtbaserade rengöringsmedel och kosmetiska produkter för att lätta på huden.

Cayenne

Cayennepeppar är heta och kryddiga främst capsaicin, det ämnet också används för att lindra huden smärta och klåda. Detta är möjligt genom en reaktion mellan nerverna. Cayennepeppar kan även göra psoriasis går bort. Det är en av de övre cayenne peppar fördelarna. Det också stimulerar andra ingredienser och hjälper dem att snabbare nå porer i hud och talgkörtlar.

Växtbaserade hudvård

Inte blanda alla örter och börja behandla din hudproblem utan din läkares råd. Men samtidigt välja ett säkert och naturligt botemedel mot din hud, kontrollera att den innehåller en eller flera örter för vuxna hudvård som beskrivs i artikel. Dessa örter kommer är medicinskt testad och definitivt att hjälpa dig att behandla din hud och förhindra inflammation i huden i framtiden.

Hitta säker växtbaserade akne behandling 


comments powered by Disqus